Circulatia rutiera pe DN 1 se desfasoara cu dificultate vineri dupa-amiaza in statiunile de pe Valea Prahovei, in zona formandu-se coloane de masini care se intind pe cativa kilometri, anunta Mediafax, citand Politia Prahova. Circulatia pe DN 1, pe Valea Prahovei, este ingreunata si din cauza lucrarilor de reabilitare a podului peste Valea Alba din statiunea Busteni.

Intrucat in zona unde au loc lucrarile una dintre benzile drumului este complet blocata, traficul se desfasoara alternativ pe o singura banda, circulatia fiind dirijata de politisti. Lucrarile de reabilitare a podului din zona Valea Alba au inceput in 22 august si se vor incheia in 17 septembrie.

Pe Valea Prahovei s-au format coloane de masini care se intind pe cativa kilometri atat pe sensul de urcare spre munte, cat si pe cel de coborare. Astfel, pe sensul Ploiesti-Brasov, coloana de masini incepe din statiunea Sinaia si se termina la podul Valea Alba, iar pe sensul Brasov- Ploiesti, coloana de masini se formeaza din statiunea Azuga.