Organizatorii Electric Castle își respectă promisiunea de a oferi distracție maximă pe toată perioada celor 5 zile de festival. Programul de pe cele 12 scene este completat de întâlniri cu personalități din film și jurnalism, un Anti-Mall ce găzduiește viziuni proaspete în designul vestimentar și zeci de activități. Toate pentru o experiență EC completă.

EC airbikeFoto: Electric Castle

EC Talks by E.On propune, și în acest an, dezbateri cu personalități de top. Participanții îi vor întâlni pe celebrul Irvine Welsh, autorul nuvelei „Trainspotting”, a cărei ecranizări a câștigat trei premii BAFTA, câștigătoarea Premiului Academiei Europene de Film pentru Cea mai Bună Actriță - Maia Morgenstern, sau Cristian Delcea, co-fondator al proiectului Recorder. De asemenea, profesorul Georgian Mazerschi va discuta despre cum poți transforma teoria din clasă în creativitate, echipa „România, te iubesc!” va aduce mai aproape de public poveștile din spatele reportajelor care au schimbat mentalităţi, iar Ruth Borgfjord și Adina Lupu vor pune în lumină provocările cu care se confruntă Queer Sisterhood. Programul complet este disponibil pe electriccastle.ro/ec-talks

Anti-Mall este locul în care festivalierii pot testa originalitatea în creații vestimentare. Branduri și designeri precum Retro Future, OTOTO, Porc, Hamza, Diana Marin, Tito Atelier, MINDTHEGAP sau Koja Concept vin cu soluții pentru cei ce caută un look altfel. Varietatea e prezentă și când vine vorba de gastronomie, căci pe lângă preparatele preferate, adică burgeri, pizza și paste, cele peste 35 de restaurante vor satisface toate gusturile. Zona de grill rămâne varianta ideală pentru cei care vor să-și pregătească singuri mâncarea, iar cei care preferă să vadă o sesiune de cooking a unui chef sau a unuia din artiștii din line-up, o vor putea face la Tazz FoodStage.

De notat în programul zilnic - poza emblematică din Royal Wheel. Activitățile la înălțime includ și zborul cu balonul cu aer cald și pedalarea unor AirBikes. După o sesiune de bumping cars, festivalierii pot opta pentru o petrecerere mai puțin obișnuită, într-o mașină de spălat rufe. Giant jenga, twister sau bowlingul sunt printre jocurile preferate pe timp de zi, dar anul acesta participanții sunt așteptați și la o zonă de PlayStations și arcade games. Pentru a rămâne în formă, cei cazați în camping vor putea participa zilnic la clase de fitness. De asemenea, copiii vor fi așteptați cu jocuri și activități dedicate, în timp ce tinerii vor găsi cele mai cool produse streetwear în zona specială Youth 21, de la Drip Stage.

Toate detaliile despre Electric Castle 9, biletele și ultimele structuri de cazare în camping disponibile se găsesc pe https://electriccastle.ro/

Parteneriat media