Un profesor şi o profesoară de la o şcoală din comuna Păuleşti, judeţul Prahova, s-au luat la bătaie, femeia fiind cea care a reclamat la Poliţie faptul că a fost lovită cu palma peste faţă de către colegul său de serviciu. Incidentul a avut loc în incinta unităţii de învăţământ. Poliţiştii i-au amendat pe amândoi, scrie News.ro.

Școală BucureștiFoto: LCVA | Dreamstime.com

„La data de 7 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că ar fi fost agresată fizic de către colegul său de muncă, în timp ce se afla în comuna Păuleşti. Din verificări, a reieşit faptul între cei doi, a izbucnit un conflict spontan generat de o nemulţumire a bărbatului, moment în care acesta ar fi lovit-o cu palma peste faţă, ulterior agresându-se reciproc. În urma altercaţiei, femeia a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată”, informează reprezentanţii Poliţiei Judeţene Prahova.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că incidentul a avut loc între doi profesori de sport, în vestiarul şcolii. Cel care ar fi pornit scandalul, arată primele date din investigaţie, ar fi fost profesorul, nemulţumit de faptul că profesoara a ajuns târziu la oră.

Cei doi au fost amendaţi de către Poliţie în baza Legii nr.61/1991 privind sancţionarea faptelor încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

„În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe”, precizează oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Foto: Dreamstime.com