Generația tânără visează tot mai mult. La Upgrade Education, visurile sunt despre a studia în străinătate, despre a experimenta educația din universități de top de peste tot din lume. Firma de consiliere ajută elevi din toată țara să își atingă scopul și să își descopere potențialul; “Pentru mine, Upgrade Education este locul unde am fost ajutat să-mi ating adevăratul potențial. Datorită lor sunt astăzi student la London School of Economics”

La Upgrade Education, visurile sunt despre a studia în străinătateFoto: Upgrade Education

Alături de mentori de la universități ca Harvard, Oxford sau Bocconi, elevii Upgrade se pregătesc constant pentru a studia într-o universitate de prestigiu. Fiecare dintre ei are strategia și planul propriu, iar după admitere, orizonturile se deschid. „Am visat mereu să studiez în străinătate, dar nu am avut niciodată încrederea că pot ajunge acolo.”

Scopul Upgrade Education este să ajute cât mai mulți elevi să își îndeplinească aceste visuri, să poată pleca în propria lor călătorie și să se descopere pe ei înșiși. Și pentru că la Upgrade știința și accesul la informație sunt două elemente cheie ale succesului, echipa de mentori organizează evenimente pentru elevi și părinți în mai multe orașe din țară – Timișoara (16.09), Oradea (17.09), București (23.09), Iași (24.09), Cluj (07.10), Sibiu (08.10), Ploiești (14.10) și Brașov (15.10). Aici veți afla totul despre admiterea la universități de top din Europa, Marea Britanie și SUA și veți putea pune orice întrebare legată de întregul proces.

Și pentru că visurile sunt foarte importante pentru echipa Upgrade, vor fi oferite 10 burse integrale de consiliere educaționala, alături de 10 burse parțiale. Tot ce trebuie să faceți este ca, la evenimentul din orașul dumneavoastră, să aduceți un eseu de maxim 500 de cuvinte, în care să vă spuneți povestea și să explicați de ce aspirați să studiați la o universitate de top din străinătate.

Află mai multe pe site-ul Upgrade sau urmărindu-ne pe Instagram.

Articol susținut de Upgrade Education