​Absolvenți de Harvard, Oxford și Bocconi, îți prezintă în evenimente live, cu participarea gratuită cum poți aplica cu succes la cele mai prestigioase universități din lume. În luna mai, Upgrade Education vine în București pe 13 mai; Cluj pe 21 mai; Timișoara pe 27 mai.

Evenimente LIVE pentru elevii de liceu și părinții acestoraFoto: Upgrade Education

Mentorii Upgrade Education, au format până acum peste 1000 de elevi care au fost admiși la cel puțin o facultate din top 150 mondial. Aceștia vor discuta în cadrul evenimentelor despre ce înseamnă procesul de aplicare la o facultate de top din străinătate, dar și cum se construiește CV-ul și eseul de motivație pentru o aplicație de succes sau cum îți alegi universitatea și cariera pornind de la pasiuni și interese.

Dacă te gândești să aplici la o facultate în străinătate, nu există „prea devreme” pentru a începe să te pregătești. Concurența este acerbă, iar un portofoliu variat de experințe extracurriculare sau brand-ul personal fac diferență între elevii buni la învățătură.

“Elevii aleg să înceapă pregătirea cu noi din ce în ce mai devreme, fapt care reprezintă un avantaj pentru aceștia. Universitățile de top nu caută doar elevi foarte buni la învățătură, caută profile complexe care își manifestă curiozitatea și implicarea în activități diverse de la vârste fragede. Profilul extracurricular este foarte important, în special pentru elevii care vizează burse integrale sau parțiale, iar la Upgrade colaborăm cu peste 150 de mentori cu experiență în pregătirea elevilor pentru admiterea la universități de top. Suplimentar, elevii care apelează la ajutorul nostru sunt mentorați de către absolvenți ai universității și specializării pe care aceștia o vizează.”, a spus Tinu Bosînceanu, absolvent Harvard și fondator Upgrade Education.

Biletele pentru evenimentele organizate de Upgrade Education, pot fi găsite mai jos. Acestea sunt gratuite pentru o scurtă perioadă de timp:

Toți participanții prezenți la eveniment vor primi bonus un ghid printat cu etapele procesului de admitere în Europa, Marea Britanie și SUA, care include informații din urma analizei proceselor de admitere din ultimii ani și sfaturi de la absolvenți care au reușit să fie admiși la universități de top.

În timpul fiecărui eveniment, mentorii Upgrade Education vor trece prin toate etapele necesare unei admiteri reușite la o facultate din top 150 internațional; de la alegerea unei regiuni potrivite (Europa, UK sau SUA), la alegerea universității și specializării potrivite, și până la metode simplificate de a obține burse sau împrumuturi pentru studii.

La începutul și finalul fiecărui eveniment, participanții vor avea parte de sesiuni de discuții libere cu întreaga echipă Upgrade, restul subiectelor abordate de evenimente sunt:

  • Cum să intri la o facultate de top?
  • Cum poți obține bursă integral la o universitates de top?
  • Metode de finanțare pentru studiul la o facultate de top?
  • Cum să alegi cariera care ți se potrivește?
  • Cum redactezi CV-ul și Eseul într-o aplicație excelentă?

Cele mai implicate cluburi de liceeni din oraș vor avea stand în cadrul evenimentului, elevii având posibilitatea să afle mai multe despre activitatea lor și cum pot să devină și ei membri ai unor astfel de cluburi pentru a își îmbogăți CV-ul.

Upgrade Education este un start-up din zona EdTech care oferă pregătire personalizată pentru admitere, consiliere în carieră, pregătire SAT, Creative Writing sau orice alt examen specific practicat de Universități din top 150 mondial, din Europa, UK și US. Lansată în 2017, Upgrade a atras o primă rundă de investiții la finalul lui 2021 (aprox. 350.000 Euro), având ca obiectiv digitalizarea pregătirii personalizate prin intermediul unei platforme care să confirme la nivel internațional.

Upgrade Education a ajutat peste 1000 de elevi români să intre la universitatea mult-visată, obținând o rată de reușită de peste 80% la prima opțiune de universitate.

Poți stabili o discuție 1 la 1, gratuită, cu un mentor Upgrade Education, aici.

Articol susținut de Upgrade Education