​​Mediul de afaceri actual este foarte dinamic, iar valurile apar, cresc și succesiunea lor este din ce în ce mai accelerată. Pentru liderii organizațiilor de astăzi este important să fie pe val sau chiar să contribuie la crearea valului și astfel, fiecare este responsabil să propună acum, un drum sustenabil echipelor și organizațiilor lor.

Învățarea continuă este oportunitatea și responsabilitatea managerilor și antreprenorilor – Executive MBA Septembrie 2022Foto: Bucharest Business School

“Managerii și antreprenorii de succes au în comun nu doar o atitudine pozitivă și proactivă, ci și o mare deschidere spre învățarea continuă (long-life learning) care, în contextul actual, face cu siguranță diferența”, conform lui Vasile Alecsandru Strat, DecanBucharest Business School (www.bbs.ase.ro). O soluție pentru acest proces de învățare continuă, care permite un proces transformațional complex și care ajută liderul să își definească și șlefuiască abordarea și să își calibreze impactul pe care dorește să îl aibă în organizație și în societate o reprezintă programele de executive education. În cadrul acestor programe sunt esențiale componentele de inovație, sustenabilitate și transformare digitală, toate abordate într-un context internațional, dar ancorate puternic, în același timp, în economia autohtonă și regională.

„Unele dintre lecțiile învățate din ultimii ani de pandemie reliefează importanța rețelei, diversitatea perspectivelor și importanța coerenței acestora cu setul de valori organizaționale. Pe cât de simple ar putea apărea aceste elemente la o primă vedere, pe atât de complexe sunt în realitatea organizațională. Astfel, un program EMBA oferă cu siguranță ingredientele cheie pentru a sprijini gestionarea acestei complexități cu succes, în timp ce construiește o rețea unică și ireplicabilă de colegi MBA.” - Caroline Coulombe, Profesor de Management de Proiect și managementul crizelor la UQAM și în cadrul EMBA Româno-Canadian.

Programele de executive MBA ale Bucharest Business School, din cadrul ASE București, sunt imaginate astfel încât să permită profesioniștilor, managerilor și antreprenorilor să își construiască experiența transformațională potrivită pentru aspirațiile și contextul lor particular.

În această perioadă se desfășoară a doua etapă a procesului de recrutare pentru programele internaționale de executive MBA, cu dublă diplomă, pe care le desfășoară Bucharest Business School împreună cu universitățile partenere din Canada (UQAM Montreal – programul Executive MBA Româno-Canadian www.canadian-mba.ro) și din Franța (CNAM Paris – Professional EMBA Româno- Francez INDE www.inde.ro). Bucharest Business School a făcut și următorul pas în sprijinirea organizațiilor din mediul de afaceri și oferă programe personalizate pentru fiecare partener astfel încât să susțină creșterea performanței și impactului acestora, conform misiunii și viziunii acestora. De asemenea, Bucharest Business School este un sprijin continuu pentru comunitatea sa și, împreună cu alte școli de afaceri de la universități prestigioase din străinătate, organizează o serie de experiențe internaționale pentru studenții și absolvenții programelor de MBA.

Cele două programe de executive MBA cu dublă diplomă, desfășurate în limba engleză, sunt printre cele mai vechi și prestigioase din România, comunitatea de absolvenți a Bucharest Business School fiind cea mai mare din România, incluzând peste 2500 de membri.

UQAM, partenerul canadian, desfășoară programe de Executive MBA similare celui de la București în 10 țări din Europa, Asia, Africa și America de Nord și de Sud, cu o comunitate de peste 12500 absolvenți la nivel mondial și astfel cei care aleg programul Executive MBA Româno Canadian își deschid perspective globale. Această experiență globală începe cu profesorii programului, colaborările cu programele din Canada, Vietnam și India și, bineînțeles, cu vizita de studiu de la Montreal. Înscrierile sunt deschise pentru ultimele locuri disponibile în sesiunea Septembrie 2022. Aplică acum!

CNAM, partenerul francez, oferă la Paris un program de Executive MBA similar celui de la București, pentru care a obținut acreditarea AMBA și le oferă studenților români oportunitatea unei vizite de studiu la Paris, iar studenților francezi o vizită reciprocă la București. Conform lui Jean-Michel Raicovitch, Profesor de Marketing la CNAM și în cadrul INDE EMBA și Director al Programului EMBA al CNAM, programul de la București este o dovadă vie a dezvoltării învățământului superior paneuropean necesar sprijinirii mediului de business paneuropean și construit astfel încât să ofere cea mai bună pregătire managerilor cu o ambiție clară „afacere prin scop”. De asemenea, Jean-Michel îi încurajează pe toți cei care decid să intre în povestea de succes INDE EMBA să se bucure de călătorie, de procesul de învățare și transformare. “O parte fundamentală a abordării noastre la Bucharest Business School este să ne ajutăm cursanții să știe, să recunoască și să definească obiective pentru a-și direcționa conștient voința, pentru a interioriza valori autentice și pentru a își defini propria manieră de a avea impact în organizație și în societate.” – Vasile Alecsandru Strat, decan Bucharest Business School.

Bucharest Business School vă invită să începeți acum propria călătorie transformațională și vă așteaptă pe www.bbs.ase.ro, www.canadian-mba.ro sau www.inde.ro.

Articol susținut de ASE