De ce apelează părinții la meditații? Într-un sistem de învățământ cu destule probleme organizatorice, meditațiile în particular au luat amploare în ultimul deceniu. Tot mai mulți părinți apelează la aceste servicii, dorind să aibă siguranța unor reușite la examene pentru copiii lor. Vechile probleme precum demotivarea salarială, lipsa vocației și a unui tact pedagogic rămân de actualitate. Astfel că mulți părinți se văd nevoiți să apeleze la meditatori.

Noua platformă de anunțuri de meditațiiFoto: cautmeditator.ro

Conștienți de gravitatea situației, cei mai mulți dintre ei preferă să înceapă colaborarea din timp, pentru a nu avea surprize ulterior. Nu ai cum să îngrași porcul în Ajun și să te aștepți la rezultate, când la matematică noțiunile se leagă între ele și e nevoie de un plan de bătaie de lungă durată, bine pus la punct, pentru eliminarea lacunelor și sedimentarea materiei. Iar părinții și meditatorii cunosc deopotrivă acest lucru foarte bine.

Puțini sunt cei care au așteptări nerealiste, trezindu-se cu câteva luni înainte de examene că au de parcurs ceea ce trebuia învățat în 4 ani. Sau în cazul unora, chiar 8 ani, dacă vorbim de lacune grave în ceea ce privește noțiunile elementare. Însă, pentru cei mai mulți părinți care aleg să se ocupe din timp de îmbunătățirea performanțelor școlare ale copiilor lor, un meditator particular poate fi o alegere bună. Dar cum poate fi el găsit el cu ușurință? Și, mai mult, cum ne putem asigura că persoana cu care colaborăm este de încredere și ne poate aduce rezultate?

Cine este fondatorul cautmeditator.ro și care este scopul creării acestui site de anunțuri de meditații?

Octavian este un absolvent al Facultății de Matematică în cadrul Universității București. Timp de mai mulți ani, el a ajutat în particular copiii să obțină performanțe la examenele naționale. Ca el probabil sunt mai mulți. Însă, ce a făcut el diferit, a fost crearea unei platforme de anunturi meditatii la toate materiile. Astfel, a pus în contact mii de părinți și profesori din toată țara. Totul pentru binele unor copii care, într-un sistem de învățământ precar, merită tot ce e mai bun. Astfel, zeci de meditatori au fost contactați săptămânal și dintre ei, cu siguranță o parte vor aduce la finele lunii iunie bucurii în viața acestor părinți.

Octavian a lucrat continuu timp de 3 ani la îmbunătățirea calității site-ului. A eliminat bug-urile, i-a îmbunătățit designul, l-a făcut să fie accesibil tuturor și ușor de navigat și în siguranță. De asemenea, fără vreo terță susținere financiară din partea unor investitori, a reușit de unul singur să aducă site-ul de meditații pe primele locuri în căutări, în contextul în care competivitatea este una crescută. Oricât de bune servicii ai oferi, spune el, până nu obții vizibilitate, nu reușești să le pui în practică. Așa că, a continuat să se ocupe cu seriozitate de funcționalitatea site-ului și, deși s-au împlinit trei ani de la lansare în februarie, platforma sa de anunțuri este din ce în ce mai apreciată.

Cum putem avea o siguranță în privința unor rezultate pozitive atunci când contactăm un meditator de pe internet?

Din păcate, nimeni nu poate garanta de la început că alegerea făcută este una bună. Cât timp nu există recomandări, cât timp acel meditator nu este cunoscut și performanțele sale nu îi sunt verificate în cercul persoanelor apropiate, găsirea unei persoane potrivite care să lucreze cu copilul tău și să ofere rezultate pozitive pe termen lung necesită timp și o abordare pe măsură. Trebuie analizate cu atenție recomandările scrise și verificate sursele acestor recomandări. De asemenea, CV-ul cu studiile, atestatele și competențele obținute de către meditatori trebuie verificate cu exigență, iar în privința tactului pedagogic, cel mai rapid și sigur mod de verificare a seriozității acelui meditator este feedback-ul primit din partea copilului în primele ședințe.

Prin ce se deosebește cautmeditator.ro de concurență?

Site-ul are un design plăcut și este ușor de navigat și în siguranță. Iar datorită plugin-urilor anti-spam, oferă transparență în privința conținutului. Legat de funcționalitatea sa, putem selecta cu ușurință profilul meditatorului dorit, prin adăugarea parametrilor de căutare: calificări, competențe, nivelul de studii absolvite, durata și costul unei ședințe. Mai mult, site-ul aderă la politica GDPR de confidențialitate a datelor, astfel încât toate informațiile dvs personale nu vor fi divulgate unor terțe părți. Iar structura HTTPS permite realizarea plăților dvs în deplină siguranță.

Pentru cine pot fi utile meditațiile în particular?

De asemenea, există o varietate de materii, serviciile variind de la meditatii engleza și matematică, la lecții de pian și desen, autorul considerând că nu doar materiile de examen trebuie luate în considerare, dar și aptitudinile copiilor și înclinațiile acestora spre anumite activități extrașcolare. Desigur, nu doar copiii pot beneficia de aceste servicii de meditații. Spre exemplu, anunțurile de pregătire la limbi străine pot fi de un real folos celor care doresc să se stabilească în străinătate, să învețe limba și cultura acelei țări, turiștilor, sau celor care lucrează peste hotare și pentru care o limbă de circulație internațională este un lucru absolut necesar. Prin urmare, dacă aveți nevoie de un sprijin în îndeplinirea obiectivelor propuse pe plan profesional, dacă doriți performanțe școlare mai bune pentru copilul dvs sau să-și dezvolte anumite abilități artistice, intrați pe cautmeditator.ro și cu siguranță veți găsi ceea ce căutați.