Tavanul unei clase din școala Stolnicul Constantin Cantacuzino, comuna Isvoarele, județul Giurgiu, s-a prăbușit în timpul nopții, a semnalat joi pe Facebook Mihaela Murgoci, profesor de istorie la școală. Aceasta a declarat pentru HotNews.ro că școala beneficiase de lucrări de renovare despre care spune că au fost făcute în „bătaie de joc”.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Așa mi-a început ziua. Cu vestea că tavanul clasei a 5-a a căzut peste noapte. Bine că noaptea, altfel cădea peste prof la oră și peste copii la pauze. Și mă întreb - ce suflet au cei din firma care a "renovat" școala? Dorm bine noaptea? Se simt bine că au luat banii pe o lucrare făcută prost? Dacă omorau niște copii? Școala cu tavanul intră pe galben, cealaltă e pe roșu în continuare. Sper să nu îmi cadă mie vreun tavan săptămâna viitoare. Și ziceți voi că jobul de prof e unul sigur, nu?”, a scris Mihaela Murgoci pe pagina sa Facebook.

„Școala a început să fie renovată acum doi ani, în vara lui 2019. Toate tavanele au fost făcute în același stil, se pare ca au pus glet direct peste vopseaua veche”, a precizat profesoara pentru HotNews.ro.

Potrivit lui Murgoci, școala a fost vizitată de primar chiar în urmă cu o săptămână-două. Ea povestește că și gresia pe hol a fost pusă strâmb sau că tocul ușii nu a fost prins de perete.

„Totul a fost făcut în bătaie de joc”, a spus aceasta, care a afirmat că nu știe numele firmei care a executat lucrările.

Vezi mai jos imaginea cu tavanul căzut: