​Doreşti să afli care este ţara preferată a tinerilor români care vor să studieze în străinătate? Dacă răspunsul tău este da, te invit sa rămâi alături de noi, pentru a afla sfaturi valoroase de la consultanţii educaţionali de la Student Consulting. Experţi în admiterea în Universităţile din Europa şi SUA, echipa Student Consulting îţi va oferi informații și resurse utile despre singura ţară din Europa, Olanda, care mai oferă studentilor împrumut de la Guvern atât pentru taxa de scolarizare, cât şi pentru costurile de trai.

HotNews.roFoto: Hotnews

În acest sens, joi, 25 februarie 2021 de la ora 18:00, esti invitat la un eveniment introductiv „Află cum se predă în Olanda | Simulare de Online Class” organizat de Student Consulting. La acest curs vei putea să experimentezi live cum se predă un curs online la Fontys University, Olanda. Pentru a participa la acest eveniment te rugam sa accesezi https://www.studentconsulting.ro/evenimente.

Îti recomandăm să alegi Fontys University deoarece este una dintre cele mai mari universități de ştiinţe aplicate din Olanda, găzduind mai mult de 40.000 de studenţi. Renumită pentru metodele de predare inovatoare şi pentru mediul multicultural, Fontys University este o Universitate aplicată, unde studenţii au posibilitatea să efectueze un stagiu de practică de până la 1 an de zile la o firmă olandeză. Tot aici există şi o gama variata de specializări în limba engleză şi 2 opţiuni de campusuri, în orașul Venlo şi în orașul Eindhoven. Suntem convinşi că studenţii pasionaţi de natură se vor simţi ca acasă în campusul din Venlo în timp ce studenţii dinamici și exploratori, vor alege cunoscuta regiune Brainport din oraşul Eindhoven, considerată centrul de cercetare tehnologică a Uniunii Europene.

Te invităm să optezi pentru un învaţământ de calitate în Olanda prin intermediul Student Consulting, deoarece de 11 ani este lider pentru admiterea aplicanţilor la universităţile de top din Europa si SUA.

Experţii Student Consulting oferă suport educaţional de calitate aplicanţilor, maximizând potențialul uman și profesional al studentului, prin focusarea pe competenţele înnăscute, talente, personalitate, inteligenţă emotională și relaţională.

Pe lângă documentaţia și activitaţile extrascolare recomandate prin prisma parteneriatelor dezvoltate de-a lungul anilor, experţii educaţionali din cadrul Student Consulting îti vor oferi informaţii complete şi actualizate despre sistemul de finanţare al studiilor în Olanda, despre cultura acestei ţări, despre bursele de studii şi despre diversele oportunităţi de evoluţie profesională.

Te invităm cu drag alături de noi, Joi 25 Februarie 2021 de la ora 18, ca să explorezi în direct calitatea, pragmatismul şi profesionalismul învăţamântului olandez.

Alături de specialiştii educationali Student Consulting poţi deveni cu uşurinţă studentul european, care să ducă mai departe pasiunea, inovaţia şi creativitatea spiritului românesc.

Articol susţinut de Student Consulting