Titularizare 2020. Rezultatele examenului au fost publicate

de Redactia     HotNews.ro
Marţi, 4 august 2020, 12:14 Actualitate | Educatie


Rezultate titulatizare 2020
Foto: edu.ro
​Rezultatele examenului de titularizare 2020 au fost publicate marți pe site-ul dedicat al Ministerului Educației, titularizare.edu.ro.

CONSULTĂ AICI REZULTATE TITULARIZARE 2020

​La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie, în 123 de centre, s-au prezentat 27.002 candidaţi (89,67%) din cei 30.113 candidaţi înscrişi.

Din promoţia de absolvenţi ai anului 2020, la examenul de titularizare au fost prezenţi 2.724 de candidaţi. 2.145 (7,94%) de candidaţi dintre cei prezenţi s-au retras, în conformitate cu prevederile metodologiei, iar 32 candidaţi au fost eliminaţi din concurs. Candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2019-2020.

Subiectele şi baremele de corectare au fost publicate la ora 15:00, pe subiecte2020.edu.ro, de către Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie.

Primele rezultate la titularizare 2020 au fost afișate în data de 4 august, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Contestaţiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul menţionat anterior, în data de 11 august. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele şcolare în intervalul 12 - 14 august.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

4560 vizualizari

 • +2 (2 voturi)    
  nu inteleg cum e vechimea in munca in timpul Cc (Marţi, 4 august 2020, 13:35)

  Annona [utilizator]

  Am aflat cu stupoare ca profesoarele care sunt in concediu de crestere copil si au dat si promovat mazgaleala asta de examen vor avea anii de concediu trecuti ca VECHIME IN INVATAMANT. deci nu vechime in munca, mi s-a spus cu nonsalanta, vechime in invatamant.
  Adica o duduie (sau de ce nu - un dudui, in zilele noastre poate oricine sa ia concediul de crestere al copilului) care face 3 copii in 6 ani si apoi se re-apuca de predat va fi considerata si platita a avea EXPERIENTA IN PREDARE de 6 ani?! Halucinant
  • +1 (1 vot)    
   Uite inca un gand... (Miercuri, 5 august 2020, 2:03)

   Beer-gummy-bear [utilizator] i-a raspuns lui Annona

   Din rubrica "oul sau gaina", ar trebui profesorii sa aibe salarii mari ca sa faca performanta, sau ar trebui sa faca performanta ca sa merite salarii mari?
   • +1 (1 vot)    
    Daca ma intrebi pe mine, salarii decente (Miercuri, 5 august 2020, 11:06)

    Annona [utilizator] i-a raspuns lui Beer-gummy-bear

    pentru debutanti, ca sa adune tineri de calitate, dar cresterea salariilor nu in functie de vechime imaginara ci de performanta, inspectii reale, evaluari, stagnarea salariului pentru cine nu evolueaza, bonusurile sau voucherele de vacanta, al 13-lea salariu, doar pentru cei care indeplinesc anumite criterii de perfomanta, feedback de la elevi si de la parinti (citit si interpretat de cineva avizat), diferentierea salariilor in functie de materia predata (de ce ar trebui ca un profesor de limba romana, matematica, engleza sa castige la felul ca unul de sport, cand nici facultatile nu sunt la fel de dificile, nici materia nu e la fel de greu/usor de predat?)


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by