Actualizat acum

Articol susținut de Academia de Studii Economice

Te pregătești să devii student? Alege un Lider și vei deveni un Lider! Înscrieri la ASE: 13 - 17 iulie 2020

de     Smile Media
Joi, 9 iulie 2020, 9:31 Actualitate | Educatie


Absolvenți ASE
Foto: ASE
Academia de Studii Economice din București, liderul învățământului superior economic și de administrație publică din Europa de Sud-Est, îți oferă oportunitatea de a-ți clădi un viitor sigur și de a face parte dintr-o comunitate universitară de prestigiu, cu cea mai bună inserție a absolvenților pe piața muncii autohtone, conform QS World University Rankings. 85% dintre absolvenți își găsesc de lucru în primele 6 luni de la terminarea facultății, în domeniul studiat.

Pentru Admiterea 2020, ASE scoate la concurs, la cele 35 de programe universitare de licenţă, peste 7 300 de locuri, dintre care peste 6 400 la învățământul cu frecvență și 900 de locuri la învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă. Candidații la programele universitare de licență ale ASE pot urma una dintre cele 12 facultăți ale universității - detalii.

Anul acesta, concursul de admitere se desfășoară exclusiv ONLINE, pe platforma admitere.ase.ro, în semn de grijă și respect față de sănătatea candidaților noștri. Candidații vor încărca documentele de concurs pe platforma admitere.ase.ro, selectând opțiunile pentru programele de studii alese.

Înscrierile încep luni, 13 iulie, și se încheie vineri, 17 iulie, ora 16.00 (detalii).ASE desfășoară concursul de admitere la programele universitare de licență după aceleași principii, ca în anii precedenți.

Pașii către admiterea la ASE sunt:

- testul de competenţă lingvistică - pentru candidaţii care optează pentru programe cu predare în limbă străină și nu au certificate de competență lingvistică recunoscute de ASE;
- media generală de admitere, calculată ca medie ponderată între media obținută la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii (30%).

Proba scrisă eliminatorie de competență lingvistică pentru programele de studii cu predare într-o limbă străină se poate echivala cu certificate de competență lingvistică recunoscute de ASE. De asemenea, nu dau test de competență lingvistică candidații care au absolvit studiile liceale organizate în limba străină a programului de licență pentru care optează.

Taxa de înscriere la programele universitare de licență, învățământ cu frecvență este de 120 de lei (include două opțiuni), iar taxa pentru fiecare opțiune suplimentară este de 40 de lei. Taxa de înscriere la programele universitare de licență, învățământ la distanță și cu frecvență redusă este de 145 lei, indiferent de numărul opțiunilor. Taxa de înscriere și suma aferentă opțiunilor se achită electronic (excepții, candidați scutiţi de plata taxei de înscriere).

Accesați pagina specială Admitere Licență 2020, care vă oferă posibilitatea de a afla care sunt materiile pe care le veți studia pe parcursul anilor de facultate, dar și oportunitățile de angajare oferite, conform Clasificării Ocupațiilor din România.Informații complete despre admiterea la ASE pot fi consultate pe pagina dedicată Admitere Licență 2020 și pe pagina oficială de Facebook. Informații suplimentare pot fi obținute prin e-mail admitere@ase.ro, telefonic 021.319.19.00/01, interior 360, 306 sau prin Zoom, Skype, Google meet.

Fii student la ASE!

ASE oferă anual aproximativ 3 400 de burse:
• burse de excelență - între 1 000 și 1 500 lei/lună;
• burse de performanță - între 1 000 și 1 400 lei/lună
• burse de merit - 750 lei/lună;
• burse sociale - 600 lei/lună;
• burse sociale ocazionale - 600 lei/semestru.

Poți pleca la bursă în străinătate cu una dintre cele peste 550 de burse Erasmus, chiar după primul an de facultate.

Campus universitar:
• Întregul campus universitar are o poziție excelentă pe harta capitalei - cursurile și seminariile se desfășoară în cele 7 clădiri din centrul Bucureștiului;
• Poți studia în spații moderne de învățământ: săli de curs și amfiteatre dotate cu tehnologii de ultimă generație;
• Beneficiezi de 10 săli de lectură cu 400 000 de volume în bibliotecă;
• Poți opta pentru unul din cele peste 4 600 de locuri în cele 12 cămine ASE, toate situate în zone centrale ale orașului;
• Poți savura o mâncare mereu variată, proaspată și gustoasă, la prețuri studențești, la Cantina Moxa și Cantina restaurant Cihoschi;
• Te menții în formă în săli de sport ultramoderne (aerobic, fitness, baschet, fotbal, volei etc.).

Ca student la ASE, ai șanse maxime de a-ți construi o carieră frumoasă, cu un viitor sigur, să-ți găsești un loc de muncă ofertant și să devii un om de succes.

Implică-te, fii activ și alege un Lider! Cu siguranță vei deveni un Lider! Film de prezentare al Academiei de Studii Economice din București.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


3333 vizualizari

 • +2 (2 voturi)    
  stai departe de ASE (Sâmbătă, 11 iulie 2020, 12:01)

  Humbert [utilizator]

  Draga absolvent de liceu,
  am un singur sfat: stai departe de ASE.
  Hai sa zicem la Cibernetica ar mai merge, dar altceva nu.

  Daca vrei sa faci bani seriosi in domeniul economic, mergi la facultatea de matematica sau de fizica sau in orice alta parte in care investi statistica, probabilitati, analiza matematica etc

  daca nu ma crezi, verifica pagina de cariere de la orice banca internationala si o sa vezi ce se cauta.

  La ASE nu o sa inveti mai nimic, iar mai nimicul ala poti sa il inveti din orice carte decenta de economie.

  In masura in care este stiinta, economia se bazeaza pe matematica si hai sa zicem, pe psihologie.

  Daca vrei sa te faci contabil, iar nu e nevoie de ASE ca sunt cursuri si certificari cu toptanul.

  ASE ul este pierdere de vreme.

  Daca vrei neaparat facultate economica, atunci trebuie sa o faci neaparat in alta tara.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by