​Academia de Studii Economice din București, cea mai bună universitate de profil economic și de administrație publică din Europa de Sud-Est, vă oferă oportunitatea de a vă clădi un viitor sigur și de a face parte dintr-o comunitate universitară de prestigiu, cu cea mai bună inserție a absolvenților pe piața muncii autohtone.

Bucharest Business School Foto: ASE

Această perioadă extraordinară, plină de provocări și dificultăți, în care incertitudinea și volatilitatea sunt prezente în toate domeniile, se poate dovedi a fi în același timp plină de oportunități pentru cei care îndrăznesc și care au curajul să acționeze. Incertitudinea și provocările majore împing și școlile de business spre inovare și adaptarea programelor oferite astfel încât să devină un partener și mai apropiat al profesioniștilor și managerilor care sunt dispuși să parcurgă un program transformațional care să le permită dezvoltarea competențelor, a capacităților și a rețelelor de colaborare.

Academia de Studii Economice din București, prin intermediul Bucharest Business School (BBS), propune mediului de afaceri din România un parteneriat în zona de educație dedicată profesioniștilor și managerilor prin cele două programe pe care le organizează, programul Executive MBA Româno-Canadian și programul Professional INDE MBA Româno-Francez. Aceste două programe sunt primele programe MBA înființate în România, începând chiar din 1991 și au cele mai numeroase comunități de absolvenți de pe plan național. Procesul de înscriere este deschis, informații detaliate sunt disponibile pe paginile web ale programelor, iar echipa BBS este de asemenea disponibilă să ofere detalii suplimentare celor interesați.

Conform lui Vasile Alecsandru Strat, decanul BBS, programul Executive MBA Româno-Canadian este o opțiune foarte interesantă pentru managerii cu experiență și propune o abordare part-time (cursuri doar în anumite zile de weekend) a procesului educațional care permite acumularea competențelor și cunoștințelor necesare ce pot fi apoi imediat testate în cadrul companiei. De asemenea, prin abordarea modulară și prin utilizarea resurselor online, propunem cursanților acces la experiența și expertiza globală a profesorilor canadieni, pe care o îmbinăm excelent, prin intermediul profesorilor români și a învitaților din industrie, cu expertiza și cunoașterea aprofundată a mediului de afaceri național și regional. Vizita de studiu în Canada, dubla diplomă (UQAM – Canada și ASE- România) obținută de absolvenții noștri, abordarea practică, inovația și diversitatea, însoțite de o ofertă financiară și o structură a costurilor foarte bine adaptată realității curente sunt principalele puncte tari ale programului.

*Vasile Alecsandru Strat, decanul Bucharest Business School

Cea de-a doua propunere a BBS, programul Professional INDE MBA (MBA Româno-Francez) este cea mai potrivită ofertă pentru profesioniștii care fac pasul spre zona de management sau pentru antreprenorii aflați la început de drum care vor să aducă rigoare și abordare structurată în activitatea lor managerială. În acest caz, perspectiva internațională, abordarea practică, programul modularizat de tip part-time, combinația dintre experiența profesorilor români și cea a profesorilor francezi, dubla diplomă (CNAM – Franța și ASE- România) împreună cu prețul, îl plasează ca fiind cea mai atractivă ofertă de pe piața autohtonă, adresată profesioniștilor aflați la debutul experienței manageriale.

Profesionalismul și flexibilitatea sunt esențiale în cadrul BBS și pentru că „ne dorim să fim alături de profesioniști și de manageri, să le răspundem unor nevoi punctuale dezvoltăm chiar în această perioadă o serie de programe de scurtă durată care să permită fiecăruia un parcurs individualizat”. De asemenea, programele dedicate special unor companii sunt o altă direcție importantă și împreună cu partenerii din zona de business, BBS dezvoltă programe personalizate de executive education, considerate ca fiind una dintre modalitățile cele mai bune de a contribui la creșterea capitalului intelectual din companiile autohtone.

Pentru că este un moment potrivit să investim în noi, echipa BBS, îi așteaptă pe toți cei care consideră că este momentul pentru a face următorul pas în carieră!