Masteratele prestigioase cu expunere internațională sunt recunoscute ca fiind o cale de îmbunătățire a perspectivelor profesionale, permițând noi oportunități de carieră – fie ca posibilitate de găsire a altor locuri de muncă, fie ca posibilitate de promovare și, implicit, de creștere a veniturilor personale. În contextul anului 2020, cu atât de multe provocări, o soluție în plan individual este investiția într-un program internațional de educație. Indiferent că ești proaspăt absolvent de studii de licență sau în plin avânt al carierei, un masterat cu diplomă dublă este alegerea potrivită.

De ce ar trebui să te înscrii la un masterat cu dublă diplomăFoto: SNSPA

Iată mai jos 5 motive pentru care un program cu dublă diplomă precum cele oferite de SNSPA și Universitatea Sheffield în management și inovare digitală și în marketing, publicitate și PR reprezintă o alegere înțeleaptă:

1. Este mai eficient, atât din punct de vedere al timpului, cât și al bugetului. În perioada în care ai urma orice alt masterat, și la costurile unui singur program, vei dobândi două diplome date de două universități de prestigiu, SNSPA din România și Sheffield din Marea Britanie (aflată în top 100 universități la nivel mondial).

2. Vei beneficia de o veritabilă experiență internațională. Toți profesorii noștri, atât cei de la Sheffield, cât și cei de la SNSPA, au experiență practică și de predare în diferite țări (Marea Britanie, Grecia, Franța, Polonia, România, Bulgaria etc.).

3. Vei dobândi mai multe cunoștințe. Este destul de simplu: două diplome = mai multe informații, studii de caz și tips & tricks utile în meserie, adaptate atât pieței locale, cât și aplicabile la nivel global.

4. Vei beneficia rapid de networking lărgit la nivel internațional. Fiind student la două universități importante din două țări diferite, vei avea ocazia să ai, din start, de două ori mai multe contacte – iar acesta este unul dintre elementele fundamentale ale lumii de business de azi.

5. Îți vei crește șansele de dezvoltare a carierei. Angajatorii apreciază diplomele prestigioase, cu atât mai mult cu cât sunt dobândite de la două universități recunoscute pentru abordarea lor practică, strâns corelată cu mediul de afaceri.

Masterate cu dublă diplomă SNSPA – Universitatea Sheffield

SNSPA, prin Facultatea de Management și Facultatea de Comunicare și Relații Publice, și Universitatea Sheffield – City College International Faculty propun în București două programe cu dublă diplomă:

Management and Digital Innovation / Management of Business, Innovation and Technology(MDIMBIT).Este un program de top destinat managerilor și specialiștilor implicați în proiecte de transformare digitală, indiferent că este vorba despre absolvenți de IT&C care nu au cunoștințe de management sau angajați din orice fel de companii care au proiecte de digitalizare în curs de dezvoltare. Sunt abordate teme actuale precum AI, IoT, chatbots, redesign organizațional, echipe virtuale, blockchain, marketing digital etc.

Marketing, Advertising and Public Relations (MAPR). Este un program de tradiție care formează în mod aplicat specialiști în marcom cu expunere internațională, abordând subiecte precum branding, strategie de marketing și de PR, dezvoltare de produse, digital marketing.

Ambele programe sunt predate în limba engleză în campusul SNSPA, în program modular (weekend) și într-un mod care armonizează cerințele a două sisteme educaționale diferite, cel român și cel britanic, pentru o experiență generatoare de plus valoare masteranzilor.

Înscrierile pentru anul universitar 2020-2021 sunt în prezent deschise. Detalii pe http://snspa.sheffield.eu/.