Fiecare elev este unic! În același timp, pregătirea pentru un examen atât de important (precum cel de Evaluarea Națională sau Bacalaureat) este una individualizată în funcție de cunoștințele asimilate în fiecare caz.

Aplicatia Agerio Foto: Intuitext

De aceea, echipa INTUITEXT lansează un ajutor instant, personalizat, într-o formulă inedită. Aplicația Agerio pune în legătură online elevii cu profesorii, 1 la 1, la Matematică, pentru clasele V-XII.

Toți profesorii înscriși în Agerio au trecut printr-un proces minuțios de selecție, astfel că elevii (care optează pentru acest tip de pregătire performant, personalizat și disponibil atunci când este nevoie) au garanția calității informației oferite de către cadrele didactice implicate.

Traseul pe care îl are de parcurs elevul doritor este: 1. instalarea aplicației Agerio, 2. trimiterea unei întrebări, 3. aplicația găsește un profesor din lista de cadre didactice disponibile la acel moment al zilei, 4. începerea dialogului, în format audio / video cu un profesor de matematică cu multă experienţă, care îi explică metoda de rezolvare, pas cu pas! Elevul poate vedea pe ecranul dispozitivului, în timp real, ceea ce scrie profesorul pe hârtie la celălalt capăt. La fel și profesorul. Durata unei sesiuni este de 20 de minute, dar elevul poate opta pentru oricâte sesiuni consecutive are nevoie.

Tot în lista de opțiuni, elevul poate salva profesorii preferați ca Favoriți și poate oferi un rating la finalul lecției online! Lecțiile se desfășoară cu răbdare și fără grabă, ceea ce conferă un climat extraordinar de învățare și progres. După fiecare consultație, elevii și profesorii au ocazia să se evalueze reciproc, în funcție de impresia pe care au avut-o la final.

Prima consultație este 100% gratuită, interacțiunile dintre elev și profesor având loc online, de oriunde, fără deplasări fizice, exact atunci când elevul are nevoie pentru pregătirea pentru examen, iar de la începutul anului școlar pentru a face față la teme, teste, teze etc.

Aplicația se poate descărca de pe Google PlayStore, fiind disponibilă momentan doar pentru utilizatorii de Android.