Intuitext lansează aplicația ExamenulTau, aplicație care se adresează elevilor care se pregătesc pentru Evaluarea Națională de la sfârșitul clasei a VIII-a. În contextul Școlii Online și în posibilitatea actuală, evident mai limitată, a elevilor pentru pregătirea acestui prim examen important din viața lor, aplicația vine ca un ajutor consistent pentru parcurgerea materiei de examen și pentru autotestare.

ExamenulTau în PlayStoreFoto: Intuitext

Aplicația se poate descărca gratuit de peGoogle PlayStore, fiind disponibilă momentan doar pentru utilizatorii de Android.

Prin aceasta aplicație, elevul are acces la pregătire educațională de înaltă calitate, completă și eficientă, produsul devenind accesibil de pe orice dispozitiv conectat la internet. Aplicația mobilă ExamenulTau îi permite elevului să aibă acces la 100% din materia examenului de Evaluare Națională, clasa a VIII-a, la doar un click distanță!

Concret, după descărcarea aplicației, elevul poate să învețe, să se testeze și să-și verifice progresul prin: filme de predare, teste pe capitol și rapoarte de activitate care indică evoluția.

ExamenulTau.ro este un produs educațional online avizat de MEC, bucurându-se de aprecierea a peste 35.000 de utilizatori din toată țara. 70% dintre elevii utilizatori au obținut cu până la 2 puncte mai mult la Evaluarea Națională decât la clasă, pregătindu-se cu ExamenulTau.

La construcția resurselor platformei ExamenulTau.ro se află o echipă de 15 profesori, 5 psihologi și 7 psihopedagogi, oferind un cadru de învățare optim chiar și în noile condiții, având ca obiectiv continuarea eficientă a parcurgerii materiei din programa școlară.