Universitatea Politehnică a decis, luni, ca toate cursurile să fie postate în format electronic pe platforma Moodle pentru toate materiile. Toți profesorii de la Politehnica din București trebuie să-și posteze online cursurile. Deocamdată, pentru că testele pentru noul tip de coronavirus ale studentei care duminică a mers la Institutul Matei Balș au ieșit negative, Politehnica nu se închide.

Universitatea PolitehnicaFoto: Hotnews

Într-o comunicare internă, conducerea universității transmite că ”toate cursurile sunt disponibile pe platforma Moodle a universității, platformă pe care fiecare student are acces cu parola pe care a primit-o. Prezentarea tuturor cursurilor pe platforma Moodle este obligația profesională a cadrelor didactice”.

Universitatea Politehnică a pus la dispoziție studenților un număr de telefon 0741991133 și adresa de e-mail alerta@upb.ro, unde toți studenții care au stare febrilă, cu dureri de cap și tuse să sune.

Reprezentanții universității spun că toți studenții care au călătorit în străinătate, vor comunica traseele parcurse la numărul de telefon 0741991133 sau la adresa de e-mail alerta@upb.ro pentru a se lua măsurile necesare în vederea protejării stării lor de sănătate, precum și pentru a se evita eventualele contaminări.

Studenții și profesorii nu mai au voie să călătorească în țările cu focare de COVID-19 până la sfârșitul lunii martie.