Angajații din Ministerul Educației nu mai pot ieși din clădirea din Strada General H. M. Berthelot 28-30 fără bilet de voie de la șefi. O notă privind condica de prezență, intrată în posesia HotNews.ro, arată că începând de vineri, 21 februarie 2020, toți angajații sunt obligați să semneze condica de prezență din holul instituției până la 8.30.

Ministerul EducatieiFoto: edu.ro

”La ora 9.00, toate condicile de prezență vor fi puse la dispoziția Secretarului General, iar persoanele întîrziate după această oră vor semna condica la Cabinetul Secretarului General”, se arată în nota trimisă către toate departamentele din minister.

”În timpul programului de lucru, ieșirea din instituție a angajaților se face doar cu bilet de voie semnat de către superiorul ierarhic”, mai arată aceeași notă. Surse din minister arată că angajații întârziați fără motiv nu mai sunt pontați pentru ziua respectivă.

Potrivit organigramei aprobate de Guvernul Orban, Ministerul Educației și Cercetării are în total 5 secretari de stat și un număr de 770 de angajați.