Inspectoratul Municipiului București va avea începând de săptămâna viitoare un nou inspector școlar general, la o lună de la numirea Lilianei Toderiuc Fedorca, au declarat surse din sistem pentru HotNews.ro. Toderiuc urmează să fie înlocuită de către secretarul general al PNL Sector 6, Ionel Pușcaș. Acesta a ocupat funcția de director al Școlii Generale Nr 156 din Sectorul 6.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pușcaș este consilier local din partea PNL la Primăria Sectorului 6 și se ocupă de comunicarea pentru Comisia de Educație a Partidului Național Liberal București.

Decizia pentru supendarea contractului de management pentru Ionel Pușcaș a fost discutată vineri în Consiliul de Administrație al ISMB.

Liliana Toderiuc Fedorca a preluat atribuțiile inspectorului general prin delegare, la mijlocul lunii noiembrie, atunci când Ioanei Mihaela Neacșu i-a expirat mandatul pe care îl avea prin delegare. Liliana Toderiuc-Fedorca este inspector adjunct la ISMB, post ocupat prin concurs, iar în trecut a ocupat funcția de subsecretar de stat la Ministerul Educației. În prezent, Liliana Toderiuc este membru PNL la Sectorul 2.

Citiți și:

UPDATE Inspectorul școlar general din București a fost, de fapt, demis / Liliana Toderiuc Fedorca, noul inspector