Eleva de la Liceul Teoretic Traian din Constanța care a făcut public un tabel cu banii strânși pentru ”fondul școlii” spune că a fost agresată verbal de către părinții din Consiliul Școlar al Elevilor.

CatalogFoto: Agerpres

Într-o postare pe Facebook, Roxana Șerban spune că părinții au cerut revocarea ei din funcția de reprezentant al elevilor in Consiliul de Administrație, ”întrucât a pătat imaginea liceului”.

”Eu venisem la ședință cu scopul de a discuta despre modurile de rezolvare a problemei, nu venisem ca să fiu jignită și batjocorită în fața a 30 de colegi. În plus, mi s-a cerut revocarea din funcția de reprezentant al elevilor in Consiliul de Administrație, întrucât am pătat imaginea liceului. Se pare că scopul ședinței nu a fost găsirea de soluții, ci discreditarea mea. Revin la vorbele reprezentantului părinților: DA, îmi este rușine că am ales să fac publică o neregulă de la mine din liceu, îmi este rușine de faptul că încercând să rezolv o problemă, nu sunt ascultată de persoanele care ar fi trebuit să-mi fie alături și care aleg să ma atace, în loc să se axeze pe găsirea unei soluții pentru binele nostru, al tuturor”, a scris eleva.

Reamintim că în urma dezvăluirilor elevei, Asociația Elevilor din Constanța (AEC) i-a cerut primarului Decebal Făgădău să asigure bani pentru paza școlilor, amenințând că, în caz contrar, va da în judecată Consiliul Local.

Citește și:

Elevii din Constanța îi cer primarului să asigure banii de pază pentru școli/ Câți bani dau părinții pentru fondul școlii de la un liceu din Constanța