​Primarul Sectorului 5 susține că pentru el nu există subiectul elevilor de la Școala nr 136 din Ferentari care veneau în weekend și făceau lecții cu Valeriu Nicolae și voluntarii. Întrebat de HotNews ce se va întâmpla cu acest proiect, Daniel Florea a declarat: ”Pentru mine nu există subiectul”. Întrebat de ce nu există, Florea nu a venit cu un argument: ”Pentru că nu există! Vă mulțumesc!”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Reamintim că weekendul trecut, Școala nr. 136 din Ferentari nu i-a mai găzduit pe cei aproape 100 de voluntari și copii care până acum făceau lecții în sala de la etajul 3. Printr-o decizie a Grupului de Acțiune Locală ”Împreună dezvoltăm Sectorul 5” (GAL Sector 5), care aparține de Primăria Sectorului 5, spațiul a intrat brusc în renovare. Până în urmă cu o săptămână, organizația Policy Center for Roma and Minorities făcea lecții cu elevii în timpul săptămânii, iar în zilele de sâmbătă și duminică lecțiile împreună cu copiii erau făcute de Valeriu Nicolae și de voluntari.

Citiți toată povestea sălii de la etajul 3:

Sala de la etajul 3. Cum a fost oprit proiectul care-i ajuta de zece ani pe copiii din Ferentari să învețe / Valeriu Nicolae: Mi-e imposibil să înțeleg cum gândesc oamenii ăștia