Mircea Dumitru, rectorul Universității din București, și Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), îndeamnă tinerii să iasă duminică, 26 mai, la vot.

HotNews.roFoto: Hotnews

Într-un mesaj transmis pe pagina de Facebook, Mircea Dumitru arată că ”va vota duminică pentru o Europă - spațiu al libertăților”.

Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), îi îndeamnă pe tineri să participe la vot ca o obligație morală pentru societatea civilă, mass-media, mediul universitar.

Iată mai jos mesajul lui Remus Pricopie:

Mă alătur colegilor mei, precum și profesorilor din alte universități, cu îndemnul către tineri de a participa la vot, o obligație morală pentru societatea civilă, mass-media, mediul universitar, pentru noi toți. Este un gest de responsabilitate publică să-ți exprimi opțiunile cu ocazia alegerilor. Nu există soluții miraculoase, dar sunt lucruri pe care noi le putem face: să alegem, prin vot, cum vrem să arate ziua de mâine. Votăm pentru că avem puterea de a înțelege prezentul şi a corecta viitorul. Votăm pentru că suntem cetăţeni europeni și avem un cuvânt de spus în stabilirea traseului european al României.

MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unei minți sănătoase. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Educație!