Evaluare Națională 2019, clasa a VI-a. Peste 170.000 de elevi de clasa a VI-a susțin joi, 23 mai, proba la matematică și științele naturii la Evaluare Națională. Testul de joi are caracter „transdisciplinar”. Pentru proba de matematică și științele naturii la Evaluare Națională 2019 subiectele vor consta în exerciții din disciplinele „Matematică”, „Fizică” şi „Biologie”. Astfel, la Evaluare Națională 2019, la clasa a VI-a, vor fi testate competențele comune pentru toate cele trei discipline.

Elevi la centrul de examenFoto: AGERPRES

Evaluarea Națională 2019, clasa a VI-a, la matematică și științele naturii va avea loc în sălile în care elevii îşi desfăşoară activitatea în mod obişnuit. Durata este de 60 de minute, din momentul primirii subiectelor.

Subiectele și modelele de subiecte la matematică la Evaluare Națională 2019 clasa a VI-a pot fi consultate pe site-ul Ministerului Educației, la adresa subiecte.edu.ro.

Consultă aici model de subiecte la matematică și științe ale naturii la Evaluare Națională 2019 clasa a VI-a

Consultă aici subiectele la matematică și științe ale naturii la Evaluare Națională clasa a VI-a test 1 2018

Consultă aici subiectele la matematică și științe ale naturii la Evaluare Națională clasa a VI-a test 2 2018

​Evaluare Națională 2019. Elevii vor primi rezultatele Evaluarea Națională de la clasa a VI-a în termen de cel mult 7 zile de la data susținerii ultimului test. Aceste rezultate nu vor fi afișate, nu vor fi comunicate public și nici nu se pun în catalog.

Calendar Evaluare Națională 2019, clasa a VI-a

14 mai 2019: Limba română

15 mai 2019: Matematică

16 mai 2019: Limba maternă

MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unei minți sănătoase. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Educație!