​Evaluare Națională 2019, clasa a IV-a. Testarea celor peste 180 de mii de elevi de clasa a IV-a continuă miercuri cu proba de matematică în cadrul Evaluării Naționale 2019. Elevii au la dispoziie 60 de minute pentru a rezolva testul la matematică. Testele la matematică la Evaluare Națională 2019, clasa a IV-a, vor fi evaluate de către profesorii din unitățile de învățământ în care acestea se desfășoară, în termen de cel mult 7 zile de la data susținerii ultimului test la Evaluare Națională 2019, clasa a IV-a.

subiecte matematica clasa a IV-aFoto: Hotnews

Evaluare Națională 2019, clasa a IV-a. Elevii vor primi între subiectele de matematică mai multe exerciții prin care își vor testa capacitatea de a face înmulțiri, împărțiri, adunări și scăderi. Ministerul Educației a publicat pe site-ul subiecte.edu.ro modele de subiecte la matematică pentru Evaluarea Națională la clasa a IV-a.

Consultă aici Model de subiect la matematică la Evaluare Națională clasa a IV-a

Ce a picat anul trecut:

Consultă aici subiectele la matematică la Evaluare Națională clasa a IV-aTest 1 dat în 2018

Consultă aici subiectele la matematică la Evaluare Națională clasa a IV-a Test 2 dat în 2018

Evaluare Națională 2019, clasa a IV-a. ​ O parte dintre elevii care au susținut testarea la matematică și la limba română vor susține joi proba de limba maternă în cadrul Evaluării Naționale 2019.

Evaluare Națională 2019, clasa a IV-a. Rezultatele individuale obținute la aceste testări nu se afișează/nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei. Notele la Evaluare Națională 2019 vor fi valorificate strict la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare, acolo unde este cazul. De asemenea, elevii și părinții vor și informați asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.

Calendar Evaluare Națională 2019, clasa a IV-a:

14 mai 2019: Limba română

15 mai 2019: Matematică

16 mai 2019: Limba maternă, ultima probă în cadrul Evaluării Naționale, clasa a IV-a.

MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unei minți sănătoase. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Educație!