Secțiune susținută de MedLife

Evaluare Națională 2019: Subiectele pentru clasa a IV-a la limba română

de A.O.     HotNews.ro
Marţi, 14 mai 2019, 15:11 Actualitate | Educatie


Elevi, clase primare
Foto: Facebook
Ministerul Educației a publicat subiectele primite de elevii de clasa a IV-a, la proba de limba română, de la Evaluarea Națională 2019. Consultă subiectele de la limba română

Peste 180 de mii de elevi de clasa a IV-a au susținut, marți, proba de limba română în cadrul Evaluării Naționale 2019. Ei vor primi rezultatele în cel mult o săptămână de la încheierea ultimei probe de la Evaluarea Națională. Rezultatele individuale obținute la aceste Evaluarea Națională 2019 nu se afișează/nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei.

Consultă aici subiecte română Evaluarea Națională, clasa a IV-a Test 1

Consultă aici subiecte română Evaluarea Națională, clasa a IV-a Test 2


Evaluarea Națională de la clasa a IV-a continuă miercuri cu proba de matematică. Elevii vor susține timp de 60 de minute testul matematică. este de 60 de minute pentru elevii claselor a IV-a.

Calendar Evaluarea Națională 2019 la finalul clasei a IV-a

14 mai 2019: Limba română

15 mai 2019: Matematică

16 mai 2019: Limba maternă

MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unei minți sănătoase. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Educație!

12162 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Dosare blocate la tribunalHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version