Secțiune susținută de MedLife

Evaluare Națională 2019, clasa a IV-a. Subiecte la română la Evaluarea Națională pentru clasa a IV-a (modele)

de A.O.     HotNews.ro
Marţi, 14 mai 2019, 7:34 Actualitate | Educatie


Evaluare nationala 2019
Foto: AGERPRES
Evaluare Națională 2019, clasa a IV-a. Peste 180 de mii de elevi de clasa a IV-a susțin, marți, proba de limba română în cadrul Evaluării Naționale 2019. Sălile în care are loc examenul sunt cele în care elevii îşi desfăşoară activitatea în mod obişnuit. Consultă subiecte și modele de teste la limba română la Evaluare Națională 2019.

Evaluare Națională 2019, clasa a IV-a. Elevii vor primi un text la prima vedere și pornind de la acesta vor trebui să răspundă la mai multe întrebări. Ministerul Educației a publicat pe site-ul subiecte.edu.ro modele de subiecte la română pentru Evaluarea Națională la clasa a IV-a.

Consultă aici Model de subiect la limba română la Evaluare Națională clasa a IV-a testul 1

Consultă aici Model de subiect la limba română la Evaluare Națională clasa a IV-atestul 2

Ce a picat anul trecut:

Consultă aici subiectele la Limba romana la Evaluare Națională clasa a IV-aTest 1 dat în 2018

Consultă aici subiectele la Limba romana la Evaluare Națională clasa a IV-a Test 2 dat în 2018

Evaluare Națională 2019, clasa a IV-a. Durata alocată rezolvării testului la limba română este de 60 de minute pentru elevii claselor a IV-a. Testele vor fi evaluate de către cadrele didactice din unitățile de învățământ în care acestea se desfășoară, în termen de cel mult 7 zile de la data susținerii ultimului test.

Evaluare Națională 2019, clasa a IV-a. Rezultatele individuale obținute la aceste evaluări nu se afișează/nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei. Potrivit regulilor impuse de Ministerul Educației, rezultatele la Evaluare Națională 2019 vor fi valorificate strict la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor și a părinților/reprezentanților legali asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.

Calendar Evaluare Națională 2019, clasa a IV-a

14 mai 2019: Limba română

15 mai 2019: Matematică

16 mai 2019: Limba maternă

MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unei minți sănătoase. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Educație!


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

10175 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by