Elevii din două clase a 8-a din cadrul Colegiului Național Vasile Alecsandri din Galați au lansat o campanie inedită prin care doresc să trimită în tabără 25 de copii din cadrul Fundației Inimă de Copil. Sub titulatura „Fără tocuri și paiete. Distracție, nu etichete!”, elevii își propun să renunțe la hainele sofisticate de la banchetul de final de gimnaziu pentru a dona banii copiilor pe care vor să-i trimită în tabără.

Campanie Fara tocuri si paieteFoto: Hotnews

„Suntem 61 de elevi, clasele 8 A și 8 B de la Colegiul National Vasile Alecsandri, și anul aceasta „donăm” banchetul pentru bucuria copiilor din Fundația Inimă de Copil. Renunțăm la ținute sofisticate și în 6 iunie vom sărbători finalul clasei a VIII-a în jeansi pentru că ne dorim să trimitem în tabără 25 de copii din programele Fundației. Petrecerea noastră va fi ocazia perfectă pentru a aduce bucurie unor copii ca noi și pentru a-i ajuta să trăiască experiențe de neuitat în vacanța de vară”, se arată pe pagina campaniei, acolo unde ținta de donații este de 11.300 de lei. Click aici pentru detalii despre cum puteți dona.

„Copii de la Inimă de Copil au nevoie de noi să le arătăm o lume întreagă de posibilități. Taberele Inimă de Copil sunt gratuite pentru ei, dar presupun costuri, iar proiectul nu se poate derula an de an, fără sprijinul comunitătii, al companiilor, donatorilor și voluntarilor care înțeleg importanța unui astfel de gest. Cea mai frumoasa amintire din gimnaziu va fi că vom dărui amintiri unor copii ca noi!”, mai scriu elevii care amintesc că 55 lei donați înseamnă 1 zi de tabără pentru un copil.

MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unei minți sănătoase. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Educație!