Şase medalii pentru elevii români la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe
Olimpicii români laureați cu argint sunt Mara Muntean (clasa a XI-a/Colegiul Național „Decebal” din Deva), Vlad Ștefan Oros (clasa a VIII-a/Școala Gimnazială nr. 24 din Timișoara), Eva Maria Savin (clasa a X-a/Colegiul Național „Mihai Viteazul” din București), Matei Bogdan Pleșcan (clasa a IX-a/Colegiul Național din Iași) și Alexandru Cătălin Dianu (clasa a IX-a/Liceul Internațional de Informatică din București), potrivit unui comunicat al Ministerului Educaţiei Naţionale.
Medalia de bronz a fost adjudecată de Radu Herzal (clasa a X-a/Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din Baia Mare).
Lotul olimpic a fost coordonat de Daniela Bogdan (coordonator la nivel național și responsabil pentru disciplina chimie), profesor la Colegiul Național „Sf. Sava” din București, Traian Șaitan (responsabil biologie), inspector general MEN și Victor Păunescu (responsabil fizică), profesor la Colegiul Național „Octav Onicescu” din București.
În cadrul Olimpiadei Internaţionale de Ştiinţe pentru Juniori, concurenții susţin trei probe: două probe teoretice (individuale) şi una practică - experiment/laborator (pe echipe, formate din 3 elevi), cu subiecte din trei discipline (chimie, fizică și biologie). La ediţia din acest an au participat 260 de elevi din 46 de ţări.
MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unei minți sănătoase. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Educație!

Cu excepția a două județe, în România un adult din patru e pensionar. Campioana e Hunedoara, unde aproape jumătate din adulți sunt pensionari
Parenting pe timp de pandemie - cum au supraviețuit părinții lunilor de școală online
K2 - Povestea ”muntelui sălbatic” - Tragedii și victorii pe un monument fantastic din piatră, zăpadă și gheață
Adele, The Cure, Drake și alții. Ce albume așteptăm odată cu revenirea industriei muzicale în 2021
INTERVIU Cum ne ferim de conspirațiile pe seama vaccinului anti-COVID: Fiecare reacție adversă cunoscută până acum e exagerată de conspiraționiști. Ți se dă de înțeles că vei păți cu certitudine acel lucru
VIDEO Vlog-ul lui Cristian Presură: Cum combat experții în Sănătate principalele temeri legate de vaccinul anti-Covid