Preşedintele Klaus Iohannis lansează, miercuri, ora 17.00, la Palatul Cotroceni, proiectul "România Educată". Înainte cu câteva ore Klaus Iohannis a distribuit pe contul lui de Facebook un video de promovare a proiectului, în care vorbesc despre educaţie mai multe personalităţi ale vieţii publice, printre care filosoful Mihai Şora, actorul Victor Rebengiuc, actriţa Oana Pellea şi sportiva Andreea Răducan.

Romania EducataFoto: Hotnews

Mihai Şora "Avem nevoie de educaţie ca de un reper, pentru că educaţia dă direcţia unei vieţi şi a unei ţări", spune Mihai Şora în video-ul proiectului.

"Iar prima calitate a unui reper este aceea de a fi stabil, stabil ca un plan de ţară", completează actorul Victor Rebengiuc care şi încheie video-ul.

"O Românie Educată este construită de fiecare român în parte şi de toţi românii la un loc. Susţine proiectul România Educată, un proiect prezidenţial cât o ţară întreagă", este îndemnul final al materialului video de promovare.

CITEŞTE ŞI Proiectul "România Educată", lansat astăzi de Klaus Iohannis

CITEŞTE şi Cele 7 direcții de acțiune propuse de Iohannis în proiectul „România Educată”. Șeful statului va chema partidele la consultări