Elevii şi studenţii interesaţi de ştiinţă sunt invitaţi la un târg de ştiinţă şi educaţie dedicat lor de către profesioniştii de la institutele de pe platforma de la Măgurele. Târgul "Cu mic, cu mare... prin Univers" este organizat în perioada 23-25 noiembrie de Institutul de Ştiinţe Spaţiale, Parcul Ştiintific de la Măgurele, Universitatea din Bucureşti şi Asociaţia Studenţilor Fizicieni.

fakepath\46495858_2258969081014907_5649830122685988864_nFoto: Hotnews

Evenimentul este dedicat elevilor și studenților interesați să-şi continue studiile în ştiinţă, precum și celor care vor să desfăşoare o carieră în domeniul cercetării științifice și al tehnologiilor cu grad înalt de calificare pe care platforma științifică de la Măgurele. Pe parcursul celor trei zile, vor avea loc vizite în laboratoarele de la institutele de pe platforma de la Măgurele, inclusiv la laserul ELI-NP.

Sâmbătă, se va desfăşura un târg de oferte educaţionale şi profesionale dedicat studenţilor de la facultăţile de ştiinţe, târg care se va desfăşura în incinta Facultăţii de Fizică.

Programul pe zile

Vineri, 23 noiembrie

Vizite ale studenților și absolvenților în laboratoarele din institutele de pe platformă

Sâmbătă, 24 noiembrie

Târgul de oferte educaționale și profesionale dedicat studenților de la facultățile de științe, precum și elevilor de liceu cupropune activități dedicate: ateliere, experimente, standuri de prezentare a ofertelor, concursuri etc.. Publicul larg este de asemenea invitat la prelegerile științifice, dezbateri, expoziții foto și de carte, etc.

Locație: Facultatea de Fizică

Duminică, 25 noiembrie

TEDxCERN@IFIN difuzare de filme de la CERN și prezentări ale vorbitorilor locali.

Locație: Sala de festivități a IFIN-HH

MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unei minți sănătoase. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Educație!