Un mesaj cu mai multe greșeli gramaticale și de redactare a fost scris, vineri, pe pagina de Facebook a Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Alba, cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, autorul acestuia notând, între altele, "pentru a sărbătorii" sau "în zii de sărbătoare", relatează Mediafax.

Mesajul cu greseli al ISJ AlbaFoto: Captura Facebook

În mesajul scris pe pagina de Facebook a IȘJ Alba apar mai multe greșeli gramaticale, cum ar fi "a sărbătorii cadrele didactice", "un spectacol care face parte din Proiectului finanțat", "ne-au onorat astăzi în zii de sărbătoare" sau "sectretar" sau "invitați din partea ... al Universității 1 Decembire". Autorul mesajul făcea referire la "Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia".

Ulterior, mesajul postat pe Facebook a fost corectat, după ce a fost criticat de internauți.

"La multi ani!!! De ziua Educației, ne-am adunat cu mic cu mare la Casa de Cultură Alba Iulia, pentru a sărbatori cadrele didactice ale județului nostru, intr-un spectacol care face parte din Proiectul finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale, Copilaria Unește România!!! Multumim oficialitătilor locale, județene si naționale, care ne-au onorat astazi in zi de sarbatoare, cu prezența,domnului Ministru Secretar de Stat Lixandru Florian Ionel, M.E.N, C.N.D.I.P.T , parteneri in proiect si invitati din partea Instituției Prefectului, a Universitații 1 Decembrie 1918 Alba Iulia și a Consiliului Județean.Eveniment organizat de doamna Inspector Școlar General prof. Marcela Daramus", se arată în mesajul corectat, parțial, după criticile internauților.

MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unei minți sănătoase. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Educație!