​Zeci de instituţii de învăţământ din Marea Britanie, Olanda, Austria, Danemarca, Elveţia, Spania, SUA şi Canada vor fi prezente sâmbătă şi duminică la Bucureşti pentru a-şi face cunoscută oferta educaţională, la cea de a 29-a ediţie a World Education Fair, transmite Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit organizatorilor, în premieră, evenimentul va avea un nou format, astfel că fiecare participant la târg va fi întâmpinat de un consultant educaţional încă de la intrare, care îi va oferi informaţii despre opţiunile de studiu în străinătate şi îl va ghida exact către domeniul şi instituţiile din aria sa de interes.

În afară de specializările din zona tehnică sau ştiinţifică pentru care tinerii români sunt foarte căutaţi în afară, universităţile au dezvoltat noi domenii de studiu, având în vedere că piaţa muncii solicită mediului academic specialişti cu background consistent de nişă.

Şi programele de studiu liceal, în străinătate, sunt personalizate, afirmă organizatorii evenimentului. Astfel, multe dintre familiile care apelează la serviciile IntegralEdu sunt în căutarea unui program sau liceu personalizat, care să pregătească elevul mai din timp, în direcţia educaţională şi profesională dorită.

Seria de evenimente World Education Fair a început vineri la Timişoara şi va continua la Iaşi - pe 24 septembrie, la Galaţi - pe 26 septembrie şi la Constanţa - pe 27 septembrie.