Universitatea Politehnica din Bucuresti anunta ca incepe cursurile de pregatire gratuita la Matematica, Fizica si Chimie pentru elevii de clasa a XII-a. Profesorii universitatii vor face meditatii gratuite cu elevii, atat pentru examenul de Bacalaureat, cat si pentru examenul de admitere la facultate, relateaza Agerpres.

StudentiFoto: Agerpres

Cursurile vor incepe sambata si se vor incheia pe 7 iulie. Ele se vor derula in fiecare zi de sambata, intre orele 9:00 - 13:00, informeaza Universitatea, intr-un comunicat de presa.

"Universitatea Politehnica din Bucuresti anunta inceperea cursurilor de pregatire gratuita in Universitate, atat pentru examenul de Bacalaureat, cat si pentru examenul de admitere in invatamantul superior, sesiunea iulie 2018. Fie ca isi desfasoara cursurile liceale in Bucuresti sau in provincie, elevii claselor a XII-a vor putea beneficia, in perioada 17 martie - 7 iulie 2018, de cursuri de pregatire intensiva la Matematica, Fizica si Chimie, numarul orelor de meditatii depasind cota 200", se arata in comunicatul UPB.

Puteti vedea aici Programul complet al cursurilor de pregatire