De ce era necesara o schimbare in legislatia privind insolventa? Ce masuri benefice pentru firme sunt cuprinse in noile reglementari? Care este finantarea in perioada de observatie si tratamentul firmelor de leasing in cadrul procedurii insolventei? Exista o agravare a raspunderii persoanelor care au contribuit la starea de insolventa? ​Stan Tirnoveanu, partener senior al societatii de avocati Zamfirescu Racoti & Partners, a discutat online cu cititorii Hotnews.

Stan TirnoveanuFoto: Zamfirescu Racoti and Partners
  • Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la sfarsitul articolului.
  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

Despre Stan Tirnoveanu:

Stan Tirnoveanu, partener senior in cadrul societatii Zamfirescu Racoti & Partners, are o vasta experienta in reprezentarea clientilor in domeniul insolventei si falimentului, restructurarii societatilor si recuperarii creantelor, calitate recunoscuta si de publicatia internationala Chambers & Partners care, incepand cu 2010 si pana in prezent, l-a situat pe prima pozitie in clasamentul realizat in domeniul Insolventa & Restructurare drept „unul dintre cei mai buni practicieni din Romania in domeniul procedurilor de insolventa”. Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul financiar si bancar, expertiza complementara cu cea a insolventei, practica sa in acest domeniu acopera o sfera larga de litigii financiar-fiscale, facilitati de finantare comerciala, sisteme de garantii si emisiuni de garantii de creditare, privatizari. Stan Tirnoveanu este fondator si membru al comitetului director al Asociatiei Europene a Specialistilor in Drept Bancar si Financiar si redactor-sef adjunct al Revistei Romane de Drept Bancar. Este, de asemenea, partener coordonator al practicii de insolventa ZRP Insolvency SPRL.