Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

webPR: Tuca Zbarcea & Asociatii, in tranzacția americanilor de la McDonald’s cu grupul maltez Premier Capital

de     Tuca, Zbarcea & Asociatii
Vineri, 29 ianuarie 2016, 11:20 Dosare Juridice

McDonald’s a incheiat, la finele saptamanii trecute, o tranzactie complexa, prin care actiunile McDonald’s System of Romania, Inc., o companie inregistrata in Delaware si care detine filiala din Romania au fost vandute catre Premier Capital S.R.L., o filiala a companiei malteze Premier Capital plc. Tranzactia a inclus, de asemenea, o franciza in temeiul careia fosta filiala romaneasca a lui McDonald’s va continua sa opereze pe plan local sub celebra marca de restaurante de tip fast-food. 


Modelul fusese implementat anterior cu succes de catre compania americana si cea malteza in state precum Malta, Grecia sau in Tarile Baltice.


Vanzatorul a fost consiliat de o echipa din care au facut parte in principal Cornel Popa (Partener) si Andreea Lisievici (Managing Associate). 
Serviciile avocatilor au inclus asistenta oferita McDonald’s in negocierea, executarea si incheierea documentelor tranzactiei.


Citeste mai multe despre   995 vizualizariHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri