Paula Deen, regina bucatariei sudice americane, sustine ca isi datoreaza aptitudinile gastronomice tulburarii psihice – agorafobia- care i-a furat doua decenii din viata. “Am dat peste un damb in drum care a durat 20 de ani. Puteam sa ma concentrez pe ce aveam in oale si sa blochez ce imi trecea prin cap. In unele zile puteam sa merg pana la supermarket, dar nu puteam niciodata sa intru prea mult inauntru. Am invatat sa gatesc cu ingredientele pe care le tineau aproape de usa”, a povestit aceasta publicatiei New York Times cu ocazia lansarii autobiografiei “Paula Deen: Nu totul e despre gatit”. A reusit, printr-o vointa enorma, sa invinga anxietatea si a devenit un fenomen TV, lansandu-si totodata si propriul lant de restaurante. Intr-un final, a avut curajul sa vorbeasca despre boala care i-a modelat existenta.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • Citeste mai multe despre manifestarile agorafobiei pe MedLive.ro