MedLive.ro a implinit un an. Un an in care a incercat sa sparga mituri, sa doboare bariera dintre medici si pacienti, sa scoata la lumina partea pozitiva a acestei meserii, deseori blamata. Cititorii nostri au urmarit in direct interventii chirurgicale, au discutat cu medicii, au aflat lucruri noi si importante pentru sanatatea lor. Interactiunea realizata in mediul online in ultimele 12 luni ofera deopotriva medicului si pacientului mai multa incredere, mai multa informatie avizata, mai multa siguranta.

In direct cu mediciiFoto: MedLive.ro

Citeste tot articolul, vezi VIDEO si comenteaza pe MedLive.ro.

MedLive.ro, In direct cu medicii, este un proiect comun HotNews.ro si MedLife.Acum un an, pe 21 ianuarie 2010, MedLive.ro a transmis prima operatie LIVE pe internetul .ro.Atunci, dr. Dragos Albu si echipa sa au adus pe lume, in fata camerelor de luat vederi, un baietel sanatos de 3,390 kg.

In anul ce a urmat, MedLive.ro a prezentat alte interventii LIVE de mare interes si a realizat discutii online cu medicii MedLife, care au venit in intampinarea a numeroase dintre problemele cititorilor nostri.

Citeste si: