Dureri de spate. Doar de asta se plangea Ana in urma cu un an. Era eleva la un liceu bun din Tulcea si se pregatea de balul bobocilor. A fost la doctor iar acesta i-a recomandat fizioterapie si kinetoterapie. I-a spus ca a stat in curent si sa fie mai atenta pe viitor.

Al doilea medic la care a mers a banuit care ar putea fi cauza durerilor si, in scurt timp, Ana a ajuns la endocrinologie. Aici i s-a pus diagnosticul: osteosarcom. Intr-adevar, durerea de spate nu era de la curent. Era cancer.

Evolutia bolii a fost foarte rapida si in scurt timp, bratul stang al Anei a paralizat. A fost operata de 3 ori si a facut 8 cure de citostatice. Din nefericire, medicamentele nu o mai pot ajuta, tratamentul chimio a fost intrerupt, iar medicii au trimis-o acasa spunandu-i ca au facut tot ce au putut. Acum nu mai ia decat medicamente pentru a-i ameliora durerea.

Tot ce vreau e sa se termine odata si sa ma intorc la scoala

Ana Maria

Familia a inceput sa caute clinici in strainatate si Ana a fost acceptata la o clinica din Italia. Operatia costa 30.000 de euro. Tatal a plecat in Italia sa munceasca iar mama a fost nevoita sa renunte la servici ca sa poata avea grija de Ana si de fratele ei mai mic.

Au incercat cu formularul E112, dar medicul care a operat-o a refuzat sa semneze, motivand ca fata nu va face fata interventiei. Asa ca acum incearca cu toate fortele sa faca rost de acesti bani.

Daca vreti si puteti sa o ajutati pe Ana:

BCR, Sucursala Bagdasar Bucuresti

RON: RO 42 RNCB 0521 0433 8552 0001

EURO: RO 15 RNCB 0521 0433 8552 0002

Cod SWIFT: RNCBROBU

Titular: Carbunaru Elena (mama Anei)

Contact: 0748 157 234

[...] steluteledemare.fotografiidefamilie.ro este un proiect de Bogdan Dinca si Isabela, sustinut de Hotnews si Q magazine. Text si fotografii realizate de Alexandra Dinca. [...]

Un fotoreportaj si alte detalii despre cazul Anei pe

http://steluteledemare.fotografiidefamilie.ro/2010/06/ana-maria/