Sotul prim-solistei Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", Amelia Antoniu, a depus, miercuri, la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, o plangere penala impotriva Spitalului CF 2, pentru culpa medicala.

Medicii de la CF 2 sunt acuzati de vatamare din culpa medicala. Plangerea va fi trimisa la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 2.

Amelia Antoniu a fost internata din nou, vinerea trecuta, la Spitalul "Victor Babes", cu stare febrila, la cateva zile dupa ce fusese externata de la Spitalul Universitar.

Prof. dr. Emanoil Ceausu, directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase 'Victor Babes', a anuntat, joi dimineata, ca pacienta se simte bine, nu mai face febra, iar starea ei generala este buna.

Amelia Antoniu s-a internat in luna aprilie la Spitalul CF 2 pentru o interventie chirurgicala minora (cauterizarea unei rani pe colul uterin), insa in timpul manevrelor medicale, a fost infectata accidental cu germeni gram negativi. Dupa operatie, starea ei s-a inrautatit si a fost transferata la Sectia Terapie Intensiva a Spitalului Universitar.