Cristina Dinu a reusit sa stranga suma care ii lipsea pentru a putea plati transplantul, gratie concertului caritabil care a avut loc miercuri, 10 martie, la Jukebox Club si Restaurant - "Ultimul joc, ultima carte. O carte pentru viata!". Cristina doreste sa le multumeasca din suflet tuturor celor care au ajutat-o. Invitatii acestui eveniment au fost: Nicu Covaci, Ovidiu Lipan Tandarica, Bogdan Bradu, Ionut Contras, HI-Q, Artanu, Alexandrina, byron, Silent Strike, trupa Jukebox, Pasager, Marfar, Popas, Daniel Lazar si Coyote Chicks.

Citeste pe blogul ei care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa ii parcurga.

Povestea Cristinei Dinu:

Cristina Dinu are 27 de ani, este avocat si sufera de cancer limfatic. Mai are de strans 18.000 euro din cei 80 000 de euro de care are nevoie pentru a fi salvata. "Poate fi pana maine, poate fi pana vineri… Nu stiu. Ce stiu este ca mai am nevoie de o mana de ajutor", scrie Cristina Dinu peblogul sau .

Impreuna o putem salva, trimitand un sms la numarul 879 pentru a dona 2 euro - apelabil in Vodafone, Orange, Cosmote, numai din Romania. De asemenea, se pot face plati online, accesand pagina sa de web.

Sunt valabile si numere de Romtelecom:

0 900 900 652 - pentru o donatie de 2 euro

0 900 900 650 - pentru o donatie de 5 euro

"Mai am un pas. Un pas mare. Un transplant. Experimental. Experimental pentru ca nu mi-au gasit un donator compatibil si vor folosi celule stem prelevate din cordonul ombilical ca varianta alternativa. Un transplant mult mai greu, mai riscant si mai invaziv decat primul. Dar ultima sansa si ultimul pas. Este ultima carte pe care trebuie sa o joc. Pe masa e viata mea" - spune Cristina, care asteapta o mana de ajutor. Putem sa ii readucem zambetul!