Sub acest titlu, blogul Lens al The New York Times publica fotoreportajul lui Cristian Movila realizat in spitalul Marie Curie din Bucuresti, unde sunt tratati copiii bolnavi de cancer.

Fotoreportajul a facut deja inconjorul lumii, dupa expunerea lui, au fost sensibilizate companii si persoane, intr-o campanie plecata de la fotoreportajul lui Cristian Movila (campania "Stop cancer").

Kristen Joy Watts scrie pe blogul The New York Times despre Cristian Movila, care a intrat din greseala in aripa unde sunt copiii bolnavi de cancer, incurcand coridoarele in spitalul Marie-Curie.

Dar Movila s-a intos in spital, aminteste blogul citat. Nu dupa mult timp, avea sa revina zilnic. In primele doua luni, s-a imprietenit cu pacienti, cu familiile lor si cu personalul medical. Apoi, timp de doua saptamani, Dl Movila si-a adus aparatul foto, dar doar se prefacea ca fotografiaza. Cand a inceput cu adevarat sa fotografieze, deja aparatul trecea neobservat. “Inconjurat de acesti copii, am incetat sa fiu orice altceva decat om.”

Dl Movila a lucrat doi ani si jumatate la seria de fotografii pe care a denumit-o "Unfinished Dreams". In timpul expozitiei de fotografii, a inceput o campanie de strangere de fonduri si, cu ajutorul unor prieteni, a reusit sa atraga atentia unor donatori majori, mai scrie Kristen Joy Watts pe blogul citat.

Cristian Movila este un fotoreporter independent, care s-a lansat la Mediafax si care realizeaza in prezent fotografii pentru TheTimes, publicatia New York Times. Dl Movila a realizat fotografii in Gaza, Iran si Rusia si a lucrat pentru The Times.