​Odata cu trecerea timpului alimentele pe care le punem pe farfurie la fiecare masa din zi sunt, mai degraba, rezultatele constrangerilor impuse de noi insine in urma anunturilor facute de Organizatia Mondiala a Sanatatii sau recomandarile medicilor nutritionisti, decat produsele considerate in general a fi “de buna calitate” si apreciate de catre orice gurmand. Daca stam sa analizam, se intampla de multe ori ca anumite alimente sa fie la un moment dat recomandate pentru beneficiile pe care se presupune ca le aduc sanatatii, pentru ca mai apoi, la ceva vreme diferenta, sa ajunga a fi interzise sau promovate ca fiind daunatoare. Cel mai relevant exemplu in acest sens este cafeaua, care are sustinatori atat de o parte, cat si de cealalta. Dar, pana la urma, cum reusim sa depasim aceasta stare de confuzie, generata de astfel de opinii pro-contra, si cum putem fi ajunge sa avem incredere ca alimentele pe care le consumam zilnic nu sunt daunatoare?

AlimenteFoto: MorgueFile.com

Citeste mai mult si comenteaza pe MedLive.ro