Hyperclinica MedLife Galati gazduieste Saptamana Mondiala a Alaptarii si organizeaza o serie de evenimente care sa ajute mamicile si viitoarele mamici sa depaseasca provocarile care apar in timpul procesului de alaptare.

MedLife GalatiFoto: MedLife

Joi, 7 august, incepand cu ora 10, mamicile pot participa la un seminar interactiv cu tema "Alaptarea, o experienta unica pentru mama si copil". Seminarul este sustinut de Dr. Dana Mihalache, medic specialist pediatrie la Hyperclinica MedLife Galati.

Participarea la seminar este gratuita, iar in cadrul acestuia mamele vor fi informate despre avantajele alaptarii, cand si cum este bine sa alapteze, pozitiile optime in timpul alaptarii si dificultatile care apar in aceasta perioada.

Pentru a participa la seminar, mamicile trebuie sa se inscrie telefonic la numerele 0236/495.292 sau 0753.53.53.22 sau sa trimita un e-mail cu titlul "Seminar alaptare" la adresa galati@medlife.ro si sa precizeze numele, prenumele si un numar de telefon.

In plus, pe parcursul lunii august, Dr. Dana Mihalache asteapta mamicile la sedinte individuale gratuite de consiliere in alaptare. Mamicile interesate se pot programa la numarul de call center 0236/960 sau in receptia clinicii, conform programului medicului, care poate fi consultat aici.

Evenimentele organizate de Hyperclinica MedLife Galati fac parte din actiunile dedicate Saptamanii Mondiale a Alaptarii si au drept obiectiv informarea mamelor cu privire la beneficiile alaptarii naturale a bebelusilor.

Potrivit ultimului studiu realizat de UNICEF in 2012, Romania se afla pe ultimul loc in Europa privind rata alaptarii.

Despre MedLife Galati:

Inaugurata in aprilie 2014, Hyperclinica MedLife Galati este cea mai moderna clinica privata din regiune, care pune la dispozitia pacientilor aparatura moderna si echipamente medicale de ultima ora, precum si servicii de imagistica, analize de laborator, consultatii si investigatii complete pentru peste 20 de specialitati medicale, intr-un singur loc.