Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

De ce nu este indicat sa spalati carnea de pui inainte de preparare

de Redactia     MedLive.ro
Luni, 16 iunie 2014, 13:06 DoctorH - DoctorH Actualitate


Spalarea carnii crude de pui creste riscul de intoxicatii alimentare
Foto: Photoxpress.com
Consumatorii sunt avertizati sa nu mai spele carnea cruda de pui deoarece aceasta practica creste riscul de intoxicatii alimentare. Un sondaj online, la care au participat 4500 de adulti din Marea Britanie, a constatat ca 44% dintre acestia spalau carnea inainte de preparare. Expertii avertizeaza ca aceasta practica raspandeste bacteria campylobacter pe maini, pe suprafetele de lucru, pe haine si pe echipamentul de gatit.

Citeste mai mult si comenteaza pe MedLive.ro






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















2612 vizualizari

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by