MedLife a inaugurat miercuri la Iasi cea de-a doua hyperclinica din zona Moldovei, care pune la dispozitia pacientilor servicii integrate de imagistica, analize de laborator, consultatii si investigatii complete. Clinica dispune de peste 20 de specialitati medicale, integrate in cele 26 de cabinete medicale, precum si o sala de mici interventii chirurgicale. Odata cu inaugurarea hyperclinicii de la Iasi, a carei investitie a depasit 1 milion de euro, MedLife ajunge la un numar de 11 clinici de mari dimensiuni in Bucuresti si in tara, avand in plan deschiderea a doua noi clinici pana la finalul acestui an: in Cluj-Napoca si Constanta.

Foto:

"In calitate de lider autoritar al medicinei private din Romania, inclusiv la nivel corporate, ne bucuram ca putem oferi si locuitorilor orasului Iasi o clinica moderna unde pot gasi servicii medicale integrate si un mare numar de specialitati sub acelasi acoperis. Mai mult, in urmatoarele doua luni, activitatea noastra in acest oras se va extinde prin achizitionarea unui laborator pentru analize medicale. In urma acestor investitii estimam ca un numar de 250 de pacienti pe zi vor apela la serviciile MedLife, urmand sa deservim aproximativ jumatate din populatia Iasului in urmatorii 3 ani", a declarat Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie MedLife.

In cadrul Hyperclinicii MedLife Iasi activeaza o echipa de aproximativ 100 de angajati, formata din profesori, medici, asistente si personal de suport. Acestia se afla sub coordonarea Prof. Dr. Nicolai Ianovici, medic primar neurochirurgie, Membru al Federatiei Mondiale de Neurochirurgie si directorul medical al clinicii.

In premiera pentru piata locala din Iasi, medicii vor avea posibilitatea de a vizualiza istoricul medical al pacientului inainte de intrarea acestuia in cabinet, putand astfel evalua problemele medicale ale acestuia intr-un cadru mult mai amplu. Pe de cealalta parte, pacientii vor fi la curent cu rezultatele analizelor medicale si vor avea posibilitatea de a-si monitoriza mai eficient starea de sanatate.

"Suntem primul operator medical din Iasi care pune la dispozitia oricarui pacient beneficiar al serviciilor MedLife intregul istoric medical - acest lucru reprezinta un diferentiator important pentru noi, dar mai ales este un beneficiu major pentru pacient, care poate sa isi urmareasca starea de sanatate, iar in situatia in care intervine o problema medicala, are sanse mult mai mari sa primeasca un diagnostic informat si diferentiat, respectiv un tratament corespunzator, adaptat nevoilor acestuia", a mai declarat Mihai Marcu.

La ora actuala, MedLife are in portofoliu un numar de aproximativ 2.500 de abonati in Iasi. Odata cu inaugurarea noii clinici, compania isi va extinde serviciile pe zona corporate, venind in intampinarea nevoilor acestei categorii de clienti cu servicii medicale personalizate, prin intermediul propriei unitati medicale.

In urma cu doua saptamani MedLife a inaugurat o noua hyperclinica la Galati, ce include 16 cabinete medicale, intinse pe o suprafata de 1.000 de metri patrati. Unitatea pune la dispozitia pacientilor din Galati servicii de imagistica, analize de laborator, consultatii si investigatii complete pentru peste 20 de specialitati medicale.

Despre MedLife:

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala.

Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 11 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad, Galati si Iasi; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie; 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 30 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 9 centre de excelenta cu specializare unica, 7 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med, si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.

Recent, MedLife a obtinut acreditarea pentru Maternitatea MedLife Bucuresti in calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodata si prima maternitate privata din Capitala care detine acest statut. Alte doua maternitati din reteaua MedLife sunt in curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului international realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al patrulea an consecutiv cel mai de incredere brand in randul romanilor la categoria "Clinica Privata", iar in ultimii cinci ani, studiile de piata IMAS derulate la nivel national plaseaza constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinica-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a castigat anul acesta premiul "Superbrands" la categoria "Clinici private".

  • Click pe poza pentru fotogalerie