MedLife anunta deshiderea Hyperclinicii MedLife Galati, cea de-a zecea clinica de mari dimensiuni din portofoliul grupului, si totodata prima hyperclinica MedLife din sud estul Romaniei. Noua unitate include 16 cabinete medicale in cadrul caruia pacientii din Galati pot beneficia de servicii de imagistica, analize de laborator, consultatii si investigatii complete pentru peste 20 de specialitati medicale. Hyperclinica MedLife Galati este rezultatul unei investitii de 800.000 de euro si se intinde pe o suprafata de 1000 de metri patrati.

Foto:

“Inaugurarea hyperclinicii din Galati face parte din programul nostru de dezvoltare regionala si marcheaza intrarea noastra in zona de sud est a tarii. Totodata, acest eveniment reprezinta un nou pas inspre strategia noastra de a deveni primul operator de servicii medicale private cu acoperire nationala. Unitatea noastra din Galati este singura care ofera locuitorilor acestui oras toate specialitatile medicale intr-o singura locatie. Mai mult, ne bucuram de expertiza unei echipe competente de medici profesionisti, atat din Galati cat si din Bucuresti”, a declarat Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie MedLife.

Programul de dezvoltare regionala, prin care MedLife vizeaza extinderea in orase cu peste 250.000 de locuitori, prevede inaugurarea a patru hyperclinici anul acesta. Dupa Galati, o noua hyperclinica va fi inaugurata in luna mai la Iasi, urmate, pana la finalul anului, de alte doua clinici de mari dimensiuni in Constanta si Cluj-Napoca.

“Am demonstrat de-a lungul timpului ca suntem o companie dinamica si inovatoare, anul acesta fiind un an cheie in dezvoltarea noastra la nivel regional. In plus, punem in continuare mare accent pe investitiile in echipamente si aparatura medicala, astfel incat sa fim partenerul de incredere al cat mai multor romani, din toate orasele mari ale tarii”, a adaugat Mihai Marcu.

Hyperclinica MedLife aduce in Galati cea mai moderna aparatura si echipamente medicale de ultima ora. Astfel, pacientii pot efectua investigatii ecografice cu aparatul de ultima generatie Voluson E6 General Electric si Vivid S5, examinari dermatologice cu aparatul dermatoscop Delta 20 sau electrocauterul ERBE VIO, consultatii oftalmologice cu refractometru si combina Topcon, investigatii cardiologice cu holter TA si EKG Nihon Kohten 2350 ori consultatii ORL prin combina cu fibroendoscop flexibil cu camera video incorporata.

MedLife este prezenta in Galati din luna martie 2013, atunci cand a inaugurat in oras un centru de recoltare pentru toate tipurile de analize, prelucrate in reteaua de laboratoare a Sistemului Medical MedLife.

Centrul deserveste zilnic un numar de 30-40 de pacienti, care pot beneficia de analize pentru urmatoarele specialitati: biochimie, hematologie si coagulare, imunologie, microbiologie, anatomie patologica, citologie. La centrul de recoltare se vor realiza, de asemenea, analize de biologie moleculara, toxicologie si genetica in colaborare cu laboratoarele MedLife din Bucuresti, dar si in parteneriat cu cele mai importante laboratoare din Europa: Pasteur – Cerba (Franta) si Synlab (Germania).

Despre MedLife:

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala.

Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 10 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad si Galati; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie; 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 30 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 9 centre de excelenta cu specializare unica, 7 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med, si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.

Recent, MedLife a obtinut acreditarea pentru Maternitatea MedLife Bucuresti in calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodata si prima maternitate privata din Capitala care detine acest statut. Alte doua maternitati din reteaua MedLife sunt in curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului international realizat de Reader’s Digest, MedLife este pentru al patrulea an consecutiv cel mai de incredere brand in randul romanilor la categoria “Clinica Privata”, iar in ultimii cinci ani, studiile de piata IMAS derulate la nivel national plaseaza constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinica-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a castigat anul acesta premiul “Superbrands” la categoria “Clinici private”.

  • Click pe poza pentru fotogalerie