Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Rolul grasimilor bune si al grasimilor rele in sanatatea inimii, pus la indoiala

de Redactia     MedLive.ro
Joi, 20 martie 2014, 12:52 DoctorH - DoctorH Actualitate


​Consumul mai multor tipuri de grasimi “bune” si scaderea aportului de grasimi saturatate nu reduc, in mod necesar, riscul de a dezvolta boli de inima, potrivit unui nou studiu. Cercetatorii nu au gasit o legatura puternica care sa arate ca persoanele care consuma o cantitate mare de grasimi bune (polinesaturate), gasite in uleiurile vegetale, si cantitati mai mici de grasimi saturate, gasite in alimente precum untul si carnea de porc, au un risc mai mic de a dezvolta boli de inima.

Citeste mai mult si comenteaza pe MedLive.ro








Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















1226 vizualizari

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by