Directia de Sanatate Publica a municipiului Bucuresti informeaza ca in perioada sarbatorilor de iarna asistenta de urgenta va fi asigurata in Bucuresti de urmatoarele unitati: Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenta Universitar, Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon, Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni, Spitalul de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice.

Asistenta medicala de urgenta pentru copii va fi asigurata de Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu si Spitalul Clinic de Urgenta Copii M.S. Curie, se arata intr-un comunicat al DSP Bucuresti, citat de Agerpres.

Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program normal de lucru, cu mentiunea ca, in aceasta perioada, va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces in intreaga Capitala.

Solicitarile populatiei vor fi preluate la numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din str. Spiru Haret nr. 14, sector 1.