MedLife, liderul pietei de servicii medicale private, isi extinde serviciile in zona Brasovului si lanseaza primul centru medical multidisciplinar in municipiul Fagaras. Centrul Medical MedLife Fagaras ofera expertiza pentru urmatoarele specialitati: alergologie, cardiologie, oncologie, diabet, nutritie si boli metabolice si reumatologie, anunta compania intr-un comunicat.

O echipa medicala cu experienta va oferi consultatii de specialitate, diagnostic si tratament pacientilor din Fagaras si zonele limitrofe.

Totodata, in cadrul noii unitati functioneaza un centru de recoltari, astfel incat pacientii pot beneficia de analize din toate domeniile medicinei de laborator: biochimie, hematologie, coagulare, imunologie, microbiologie, anatomie patologica, citologie, biologie moleculara, toxicologie, dar si de analize speciale care se proceseaza in Franta prin intermediul parteneriatului incheiat de MedLife cu cel mai cunoscut laborator din Franta, Cerba.

Centrul Medical MedLife Fagaras este cea de-a 7-a unitate deschisa de MedLife in zona Brasovului, dupa ce in luna aprilie a inaugurat un Centru de Permanenta de Zi in Afectiuni Osteoarticulare, in cadrul Spitalului MedLife Brasov.

MedLife s-a lansat pe piata din Brasov in anul 2010, ca urmare a finalizarii unei tranzactii de preluare in proportie de 80% din Policlinica de Diagnostic Rapid SRL. Ulterior, in 2011, compania a investit in dezvoltarea unui spital multidisciplinar, dar si in achizitionarea, in proportie de 100%, a clinicii Eva, prima maternitate privata din Romania.

La ora actuala, Brasovul este cel de-al doilea centru de business pentru MedLife, fiind prezent cu un spital pluridisciplinar, o maternitate, doua hyperclinici, doua laboratoare de analize medicale, unul in Brasov si altul in Sfantul Gheorghe, un centru medical multidisciplinar la Fagaras si un centrul de permanenta de zi pentru afectiuni osteoarticulare in cadrul spitalului MedLife Brasov.