Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

vitMATINA Poate temperatura alimentelor pe care le mancam sa afecteze intensitatea gustului?

de Redactia     MedLive.ro
Miercuri, 16 mai 2012, 9:56 DoctorH - DoctorH Actualitate


Temperatura alimentelor afecteaza intensitatea gustului
Foto: MorgueFile.com
Acest fapt depinde de gust, conform unui nou studiu realizat de Dr. Gary Pickering si colegii sai de la Universitatea Brock din Canada. Studiul arata ca schimbarile de temperatura ale alimentelor si bauturilor au un efect asupra intensitatii gusturilor de acru, amar si astringent (de exemplu, sucul de afine), dar nu si asupra alimentelor dulci.

Citeste mai mult si comenteaza pe MedLive.ro






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















266 vizualizari

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by