DermaLife, Centrul de Excelenţă în Dermatologie Estetică care oferă cele mai noi tehnologii în domeniu, printre care eMax Triniti, laser Vbeam Perfecta, Velasmooth PRO, aduce acum o nouă terapie de remodelare corporală prin îngheţarea grăsimilor – lipoliza prin criogenie. Noua terapie foloseşte frigul pentru a dizolva grăsimea, oferind posibilitatea de a elimina surplusul de grăsime fără bisturiu, fără ace, durere sau perioadă de recuperare ulterioară.

eMax Triniti DermaLifeFoto: MedLife.ro

Lipoliza prin criogenie este folosită în clinicile europene de profil, bucurându-se de succes atât în rândul femeilor cât şi al barbaţilor. Ţesuturile grase de sub piele sunt mai vulnerabile la temperaturi scăzute în comparaţie cu celelalte ţesuturi din jur, precum pielea şi muşchii. În timp, după efectuarea acestei terapii, într-un interval de două-şase săptămâni, celulele grase mor, iar organismul le elimină natural, prin procesele metabolice.

Un alt mare avantaj este acela că se previne îngrăşarea neuniformă. Rezultatele se obţin treptat şi de aceea pacienţii sunt chemaţi la control la o lună şi jumătate de la efectuarea procedurilor.

“Am introdus la DermaLife această terapie de ultimă oră în materie de dermatologie estetică pentru că are niste beneficii majore faţă de alte modalităţi radicale prin care putem scăpa de stratul de grăsime, cu rezultate la fel de spectaculoase. Practic, pacientul nu va suferi nici un fel de durere, vânătăi, traume interne sau cicatrici, nu va simti senzaţia neplacută de frig şi nu va avea parte de complicaţii sau efecte adverse, dar se va bucura în schimb de aspectul corporal dorit”, a declarat dr. Viviana Iordache, coordonatoarea Centrului de Dermatologie Estetică DermaLife.

Lipoliza prin criogenie este o terapie care a primit aprobarea Comunităţii Europene şi a FDA-ului American (Food and Drug Administration). Potrivit specialistilor, acest tip de tratament nu înlocuieşte un mod de viaţă sănătos, care presupune o dietă echilibrată şi exerciţiu fizic, însă ajută la remodelarea corporală îndepărtând depozitele adipoase de pe zone localizate, care nu au putut fi eliminate prin dietă.

Despre DermaLife:

Clinica DermaLife reunește mai multe cabinete medicale, tehnologie de ultimă generație, precum eMax, Laserul Perfecta, Foto Finder, Velasmooth PRO, Laser CO2, Radiocauter; bloc operator complet echipat care include staţionar pentru recuperare postoperatorie şi medici cu expertiză certificată sub directa coordonare a doamnei Dr. Viviana Iordache, specialistul cu o experienţă de peste 10 ani în dermatologie estetică. Centrul se adresează celor care investesc resurse importante în tratamente estetice aplicate cu cele mai noi tehnologii în domeniu.

Despre dr. Viviana Iordache – coordonator Centru de Excelenţă DermaLife:

A absolvit Facultatea de Medicină în anul 1995 şi a făcut specializare în dermatologie la Spitalul Clinic Colentina. În decursul anilor, a lucrat alături de alţi colegi, medici dermatologi recunoscuţi pe plan naţional, în diverse clinici cu notorietate din România unde şi-a pus amprenta ca specialist. În 2011 fondează DermaLife - Centrul de Excelenţă în Dermatologie şi Medicină Estetică alături de MedLife, cel mai mare operator în piaţa serviciilor medicale private. Este membru fondator şi trezorier al Societăţii Române de Medicină Estetică şi Dermatologie chirurgicală din 2001, membru al Societăţii Române de Dermatologie din 1996, membru al Societăţii Europene de Dermatologie din 2003 şi membru al Uniunii internaţionale de medicină Estetică, în 2005. De asemenea, din 2009 este membru al Academiei Americane de Dermatologie.

Despre MedLife:

MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală.

Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternităţi, laboratoare, farmacii, acestea din urmă constituind Sistemul Medical MedLife.

În prezent, MedLife îşi desfăşoară activitatea în 9 Hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale în Bucureşti, Braşov şi Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie şi unul de Obstetrică-Ginecolgie; 3 maternităţi în Bucureşti şi în ţară, 28 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară, 8 centre de excelenţă cu specializare unică, 6 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife, şi în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată ţara.

Conform studiului internaţional realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al doilea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria “Clinică Privată”, iar în ultimii patru ani, studiile de piaţă IMAS derulate la nivel naţional plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinică-centru medical, laborator medical.